Mentettetek már életet? Úgy érzem, hogy újraélesztettetek már valakit?
#1:
Aki élesztett már újra, az tudja és már te is, hogy 2 pernyi mellkas kompresszió az éppen elég, nagyon fárasztó, és van, aki nem is bírja, szóval kell hozzá fizikum. Az, hogy ki mentette meg az nem lényeg, mert te is ott voltál és ez sokat számított, csodálatos dolog egyébként és ne szavatkozz, te ugyanúgy részt vettél abban, hogy életben maradjon.
Én mikor újraélesztettem barátommal a teniszezőt, aki ráadásul egy híre ember barátja volt, sajnos nem sikerült és mikor az a barát megjelent ott, ettől függetlenül megköszönte, hogy próbáltunk segíteni rajta. Másrészt a barátom sokkal erősebb fizikumú, mint én, folyamatosan gyúrt meg edzett, iszonyatos erejes van és 2 perc alatt ő is úgy kifáradt, hogy hihetetlen, váltani kell mindig ilyenkor míg a mentők kiérkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!