Párnapos kiscicát mentettetek már meg?
Menj el vele állatorvoshoz és kérj tőle segítséget. Ő el tud mondani mindent amit tehetsz érte. Nagyon nem tudok segíteni.
Ne csak infralámpával melegítsd, de egy pulcsiba vagy plédbe is tedd bele. Persze lámpa is kell! :) Próbáld minnél többször etetni, ne haljon éhen. Nem tudok többet mondani :(. Sajnálom. Remélem túl éli!
Nem akarlak elkeseríteni, de nem feltétlenül azért nem törődik vele az anyja mert "rossz" anya. Lehet, hogy a kicsiknek valami olyan rendellenességük volt/van amit a mamacica érez, de te nem látod.
Én is azt mondom, h vidd el dokihoz, vizsgálja meg, adjon tanácsot.
Köszi a választ. Közben ezt találtam: [link]
Remélem túléli. Ha legalább annyira felerősíthetném,hogy szopni tudjon pótmamacica is lenne gondozi.
Én is arra gondoltam,hogy okkal nem törődött velük.
Most jobb híján forralt tejjel próbálom etetni,holnapig ha bírja veszek neki valót. Másik anyacicám(tegnap fialt) elfogadná,de képtelen szopni.
Állatorvost is csak holnap tudom elérni.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!