Mentettétek már meg valaki életét?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?2018. okt. 29. 21:34
1/9 anonim válasza:
Igazi küldetés feeling.
üdv
egy tűzoltó
3/9 anonim válasza:
Egy fuldokló bácsiét. Úgy megszorítottam szegényt, hogy még egy bordája is eltört, de kijött a félrenyelt falat is, így összességében jónak tekintette a végeredményt.
4/9 anonim válasza:
Én nagyok sok emberét. Nem lettem szakács.
5/9 anonim válasza:
Én már feladtam az ilyet. Volt, hogy autóbusz elé lépő embert rántottam vissza a járdára. Volt, hogy mérget evett haverom hányattatam. Túladagolt emberre hívtam segítséget és magától oda veszett volna... Ma már nem tenném meg, mert annyit csalódtam az emberekben. Ma már a nénit sem segítem át a zebrán, mert a végén feljelent zaklatásért.
6/9 anonim válasza:
ugyanaz van velem is, mint az ötössel.
7/9 anonim válasza:
5, 6-nak. Nem minden ember rossz, ki kell válogatni a jókat. A nagymamátokat biztos átsegítettétek a zebrán. És az én Édesanyámat is segítsétek át, mert különben nyakon váglak!:)
8/9 anonim válasza:
ha segitsegnyujtaskor édesanyád nem kuld el a fenebe akkoe szivesen, csak sokszor futottam bele olyanba, hogy elkuldtek de nem szepen, hanem eleg csunyan, pedig ele illedelmes vagyok
9/9 anonim válasza:
7 miért vagy ilyen biztos benne. Egyik nagyanyám sem el. A szüleim kidobtak az utcára. Az érvelésed itt bukott meg a személyes példákkal.
Igazad van. Nem minden ember bunkó, vagy szemét, vagy éppen húz hasznot belőlem a káromra. Csak az ország 2/3a kB. És biztos sokkal több jó ember van, mint akit ismerek. Csak nekem előbb bizonyítson valaki. Idegeneket nem fogok menteni. És a magyarázatodban ezt te is megerősíted, amikor személyes példát hozol.
Bocs. Ez van. Kihasználtak. Eldobtak. Kiégtem. Most egy hulladék lettem. Egy kalkulált veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!