Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mentettétek már meg valaki...

Mentettétek már meg valaki életét?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?

2018. okt. 29. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazi küldetés feeling.

üdv

egy tűzoltó

2018. okt. 29. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Macskáét.
2018. okt. 29. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy fuldokló bácsiét. Úgy megszorítottam szegényt, hogy még egy bordája is eltört, de kijött a félrenyelt falat is, így összességében jónak tekintette a végeredményt.
2018. okt. 30. 07:14
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Én nagyok sok emberét. Nem lettem szakács.
2018. okt. 30. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Én már feladtam az ilyet. Volt, hogy autóbusz elé lépő embert rántottam vissza a járdára. Volt, hogy mérget evett haverom hányattatam. Túladagolt emberre hívtam segítséget és magától oda veszett volna... Ma már nem tenném meg, mert annyit csalódtam az emberekben. Ma már a nénit sem segítem át a zebrán, mert a végén feljelent zaklatásért.
2018. okt. 31. 05:07
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
ugyanaz van velem is, mint az ötössel.
2018. okt. 31. 06:47
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
5, 6-nak. Nem minden ember rossz, ki kell válogatni a jókat. A nagymamátokat biztos átsegítettétek a zebrán. És az én Édesanyámat is segítsétek át, mert különben nyakon váglak!:)
2018. okt. 31. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
ha segitsegnyujtaskor édesanyád nem kuld el a fenebe akkoe szivesen, csak sokszor futottam bele olyanba, hogy elkuldtek de nem szepen, hanem eleg csunyan, pedig ele illedelmes vagyok
2018. okt. 31. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

7 miért vagy ilyen biztos benne. Egyik nagyanyám sem el. A szüleim kidobtak az utcára. Az érvelésed itt bukott meg a személyes példákkal.

Igazad van. Nem minden ember bunkó, vagy szemét, vagy éppen húz hasznot belőlem a káromra. Csak az ország 2/3a kB. És biztos sokkal több jó ember van, mint akit ismerek. Csak nekem előbb bizonyítson valaki. Idegeneket nem fogok menteni. És a magyarázatodban ezt te is megerősíted, amikor személyes példát hozol.

Bocs. Ez van. Kihasználtak. Eldobtak. Kiégtem. Most egy hulladék lettem. Egy kalkulált veszteség.

2018. okt. 31. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!