Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy mentettétek volna a...

Hogy mentettétek volna a helyzetet?

Figyelt kérdés

Miután padkára megy az autó, lassan lehet csak visszahozni, ezt hallottam. Miért dobja így meg ha gyorsan akarja visszatenni az ember?

https://www.youtube.com/watch?v=F19Isf75hBw

2022. febr. 22. 22:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Belefékezni meg egyenesen marhaság
2022. febr. 22. 22:32
 2/28 krwkco ***** válasza:
88%

Nem néztem meg a videót, de a padkával akkor van baj, ha az úttest magasabban van. A vezető erőteljesen balra kormányoz, hogy az autó a magasabb szegély ellenére felmenjen az úttestre. Ez hirtelen sikerül, és már nincs idő visszavenni a kormányt. Áttér a szemközti sávba. Sőt balra leszalad az útról.

Ezért egyenes kormánnyal és fékezés nélkül lassítani kell és csak kis sebességnél kell megkisérelni az útra való visszatérést.

2022. febr. 22. 23:14
 3/28 anonim ***** válasza:
Ezért nézd meg a videót. Nem padkára felhajtás...dzsuvára kicsúszás
2022. febr. 23. 02:00
 4/28 anonim ***** válasza:
Alapban nem megyek ilyen gyorsan,ennyire egyszerű.Ez a sofőr biztos,hogy rutintalan volt,azért sem tudta megfogni az autót.A video elején is úgy kezdődik,hogy beláthatatlan kanyar előtt előz...Az ilyenektől mentsen meg a sors.
2022. febr. 23. 06:41
 5/28 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Előz,aztán satufék a kanyar előtt,plusz kormányrángatás,utána átmegy a másik sávba is kicsit,majd vissa kormányozza a kocsit a saját sávjába.Ezekután nem bírja bevenni a balos kanyart a tompika az 1 bites agyával.

2022. febr. 23. 06:48
 6/28 anonim ***** válasza:
40%
Padlógáz, ellenkormányzás, de ugye ehhez rutin, meg lélekjelenlét kell. Ha nem kapkodja oda vissza a kormányt, hanem a padkán hagyja kicsit futni a kereket majd lassítva kapaszkodik vissza az útra, az is valószínű elég lett volna, ahogy írták már.
2022. febr. 23. 07:09
 7/28 anonim ***** válasza:

6-os már csak tudja... Egy újabb rutinos sofőr :D

Szerintem youtube-ról jött át szegény kérdező,mert ott már nem témáznak ezen a videón annyit.Felesleges elemezgetni ezt a videót ennyire.(4 és 5 voltam) Felelőtlen emberek voltak,vannak és lesznek mindig is.

2022. febr. 23. 07:18
 8/28 anonim ***** válasza:

Én úgy mentem az ilyen helyzeteket, hogy nem megyek mint a f..sz.

Itt ennyi a történet, túlvállalta magát az ember mert sietni mindenek felett.

Az is megér egy misét, hogy kanyar előtt előz, simán jöhetnek szembe.

Gondolom rutintalan versenyző, mert aki rutinos az nem így közlekedik.

Egyrészt:

Aki ismeri a Mátrát, az tudja, hogy tele van motorosokkal, kerékpárosokkal, túrázókkal, minden kanyarban oda kell figyelni nagyon.

Másrészt:

Hirtelen jött meg a jó idő, és mindenkinek ott a téli gumi ami számára nem igazán ideális a 10+ fok meg esős/nyálkás meleg. Aki ezzel tisztában van, az még inkább odafigyel.

2022. febr. 23. 10:02
 9/28 anonim ***** válasza:

Amúgy érdemes Pintér József videóit nézni, zseniális a pali:

https://www.youtube.com/watch?v=L5JcF2b6QF0

https://www.youtube.com/watch?v=f7q2CIKBbts

Ő fogalmazott úgy, hogy az ügyesebb versenyző két S betűt csinál, az ügyetlenebb egyet. Na a mátrai versenyző az ügyetlenebb kategória volt.

2022. febr. 23. 10:12
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kerdes, hogy mikent kell megelozni a bajt! Hanem ha mar megtortent (padkara ment az auto), akkor, hogy kell menteni.
2022. febr. 23. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!