Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó vagy a regit csinaltas...

Új autó vagy a regit csinaltassam meg?

Figyelt kérdés

Van egy Mazda 2 2007-esem, 260e km-vel. Műszakilag jó állapotnak örvend, de rohad. Nagyon. 400 e Ft lenne a lakatoltatàsa.

Nagyon a szívemhez nőtt, nem szívesen válok meg tőle, de úgy érzem nem érné meg.

Másik opció egy 2012-2014 közötti Mazda 2 vásárlása

, kB 2 millió Ft között mozognak. Valamennyi hitelt felvennék hozzà.

Ti melyiket valasztanatok a helyemben?

Menjen a régi lakatoshoz, aztán megy amíg megy, vagy vagjak bele az újba?

(Nem érdekel más marka, szerelővel veszek csak új autót)

2022. febr. 22. 19:48
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
De gondolom a tiéd nem porlad szét :) ez nem lenne a baja megtartanám 40 éves koráig is
2022. febr. 23. 15:09
 22/38 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy tényleg ennyire vészes-e mint amennyire mondod...
2022. febr. 23. 19:29
 23/38 A kérdező kommentje:
Én tényleg nagyon szívesen küldök róla képet, csak nem tudom hogy hol kell :)
2022. febr. 23. 20:08
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

"nem lenne a baja megtartanám 40 éves koráig is"

Dehogy tartanád, ha nem okozna anyagi nehézséget egy klasszisokkal jobb autó vásárlása, azonnal cserélnéd. Na meg, ahogy elkezdenél rendszeresen lényegesen jobb, elérhető áru autókkal utazni, ismét azonnal a cserén gondolkoznál.

2022. febr. 24. 07:19
 25/38 anonim ***** válasza:
57%
Azt mondom mindig, ha autót vesznek, akkor maximum 2 - 3 havi fizetésnél ne többért. Nem éri meg autóra többet kiadni
2022. febr. 24. 07:22
 26/38 A kérdező kommentje:

Kedves 24,

Nem is tudtam hogy ismerjuk egymast :D nem gondolod hogy en tudom mi fer bele az anyagi helyzetembe? Meg hogy mire kell nekem az auto? Mert amire perpillanat hasznalom az en “szar” autom is tokeletesen megfelel. Bocs, hogy egy ketmillios autohoz kene egy kis segitseg, magam vagyok mas nem ad. Ugyhogy ez van. Valoban szeretem, mert ismerem, es tudom mi a helyzet vele motorikusan, ezert ha nem rohadna megtartanam. Nem mellesleg pont leszarom, hogy milyen auto van a seggem alatt, vigyen el. Mivel nem égeto szukseglet perpill, meg nem anyagi nehezseg azert ragaszkodom egy markahoz, de ha akkora szarba lennek, mint ahogy te mondod pont leszarnam milyen autom van ha beindul es megy, meg egyben van. Szoval a gondjaidat mason vezesd le, ha epito hozzaszolast nem tudsz kiadni magadbol. Koszi

2022. febr. 24. 10:15
 27/38 A kérdező kommentje:

Kedves CarPath,

Igen, igazad van. De az atlagber 200 koruli, 600 ezer ft-ert milyen autot veszek? Semmilyet. Akkor maradhat ez is.

2022. febr. 24. 10:16
 28/38 anonim ***** válasza:

Na akkor dobj fel egy-két képet :)

[link]

- FELTÖLTÉS MEGKEZDÉSE.

- Értelemszerűen kiválasztod a képet amit fel akarsz tenni

- Feltöltés

- Majd amikor bejött a kép amit feltöltöttél akkor a fent lévő linket bemásolod ide (vagy piros Megosztás gomb és Link másolása és beillesztése ide)

- Utána vissza gomb és mehet a következő kép

2022. febr. 24. 11:26
 29/38 A kérdező kommentje:

28

Ha minden igaz elkuldtem neked privatban :)

2022. febr. 24. 11:33
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Megjött köszi, azt hittem ide rakod ki :D

(Kíváncsi lettem volna más véleményére is)

Szerintem ez egyáltalán nem a világvége! A küszöbvégeken az nagyon minimális.

Az ajtó alja sem úgy néz ki így képen keresztül mintha át lenne rohadva.

Beszéltél több lakatossal is? Nekem erre a 400e forint brutálisan soknak tűnik!!!

Ha a kasztni alja jó állapotban van akkor én ezt simán megcsináltatnám, persze nem ennyi pénzért...

2022. febr. 24. 11:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!