Új autó vagy a regit csinaltassam meg?
Van egy Mazda 2 2007-esem, 260e km-vel. Műszakilag jó állapotnak örvend, de rohad. Nagyon. 400 e Ft lenne a lakatoltatàsa.
Nagyon a szívemhez nőtt, nem szívesen válok meg tőle, de úgy érzem nem érné meg.
Másik opció egy 2012-2014 közötti Mazda 2 vásárlása
, kB 2 millió Ft között mozognak. Valamennyi hitelt felvennék hozzà.
Ti melyiket valasztanatok a helyemben?
Menjen a régi lakatoshoz, aztán megy amíg megy, vagy vagjak bele az újba?
(Nem érdekel más marka, szerelővel veszek csak új autót)
Nana, azért egy jó lakatos megcsinálja úgy, hogy 20 évre le a gond...
A kérdés, hogy hol rohad... lemezeken vagy veszélyesebb futómű/lengőkar bekötési pontokon.
Másik kérdés, hogy a kérdező-e az első tulaj... Ha igen akkor tuti képben van, hogy motorikusan megkapta az autó a törődést.
Ha meg vesz egy másik autót akár lutri lehet a motor.
Kedves 11!
A 4 ajtó és a küszöb végek, az ajtók a legproblemasabbak.
Az autó 114e km-vel került apukámhoz, 2 éve az enyém, sajnos Ausztriából jött, gondolom a hó és a só adott neki rendesen.
Valós km ugye nem biztos..... de szereltetve mindig volt, rendesen, nem sufniban. Szerelő is mondta, hogy látszik hogy van gazdája, nagyon jó kis gép, semmi baja :) lakatosunk is tesztelt szakember, biztosan rendbe tennè, csak nem tudom, hogy az a 400 e Ft megeri-e... mert már sok a km benne..
Persze meg lehet csinálni, meg vannak jó lakatosok, fényezők is, csak nem ennyiért dolgoznak és egy évre előre be vannak táblázva.
Az alvázvédelem önmagában kevés, a profi üregvédelem védi meg valójában az autót.
Ajtót nem tudsz szerezni bontóból színazonost?
Na meg látni kellene mennyire rohadt az a küszöb mert így látatlanban nehéz mit mondani.
17
Hát elég ritka színe is van, plusz nem találtunk olyan autót ehhez a típushoz, amit ne lenne ugyanannyi kicsit lakatolni,fújni, javítani, feltenni mintha ezt ami van csinálná meg. Nem lenne olcsóbb.. görcsöltem már rajta egy ideig sajnos. Nem akartam elengedni.
Küszöb igazából nem vész, műszakin azt mondták hogy ez még oké. A küszöbnek a hátsó végei rohadnak, vagy hogy mondjam :D
Ha gondolod küldök róla képet, bár már elengedtem, mert ahogy előtted írták valóban öreg is szegény…. Csak már a végső elkeseredésemben írtam ide.
2007-es azért még nem nevezhető öregnek...
Enyém 1992-es, na az már öreg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!