Tuning box ér valamit, vagy átverés? Nekem elég lenne az is, ha javulna a gazreakció.
"Remélem az ebay-en kapható OBD-s csodákra gondolsz :D"
Azok az ebayes cuccok meg minden egyéb hasonló oldalon kaphatóak azok nagyon nem valós kütyük, közel sem. Azok annyira vannak megcsinálva hogy az OBD csatlakozóból kijövő áram műkdötet egy ledet hogy a vásárló lássa hogy üzemel a cucc és ennyi. A többi csatlakozó láb csak dísznek van benne. Ismerősöm vett egy autót és ott találta az egyik ülés alatt szétszedte és csak egy szép led volt benne pár ellenállásra kötve ha jól emlékszem meg egy műanyag lap amibe semmi elektronika nem volt. A többi láb csak dísznek volt benne kb.
A tuning itt olyan, mint az ezoban a reptoid. Ha tagadod, hülye vagy.
Le leszek pontozva, de szerinted smit egy magasan képzett fejlesztői gárda, komoly technikai támogatással nem tudott megoldani, azt akármi kis cégnek, barkácsolónak sikerülhet?
Én ebben nem hiszek.
Persze vannak működő dolgok is.
Pl. az Ignis egyik hibája, higy a hátsó ajtó kilincse könnyen törik.
Az utángyártott is. Egy nagyar cég elkezdte ennek gyártását aluminiumból. Kifogástalan.
Ilyenek létezhetnek.
De jelentős javulást ne várj.
" de szerinted smit egy magasan képzett fejlesztői gárda, komoly technikai támogatással nem tudott megoldani, azt akármi kis cégnek, barkácsolónak sikerülhet?"
Ez nem hit kérdése. A komoly szakember gárdának bizony komoly komprmisszumokat kell kötnie.
Maradjunk a motornál. Ott van az élettartam, a fogyasztás, a károsanyag kibocsátás stb. Minden gyári autónak illetve a "hivatalos" tuning csomagoknak teljsíteni kell valamilyen határértékkel ezeket az elvárásokat. Ezeknek a rovására relatíve alacsony szaktudással is fel lehet tuningolni úgy a motort, hogy érezhető hatása legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!