Mindegyik autószerelő lehúzza a hozzá nem értő laikus embereket ahogy csak tudja?
Amennyiben valóban az a probléma, amit a második írt, hogy nem tetszik, hogy magas az óradíj, vagy nem tetszik, hogy nem kapod meg a kedvezményét, akkor veled van a baj.
Ha átvertek, akkor írd le mi volt az eset.
a szakmailag hibátlan szerelő tudja mit ér, ennyit kér...ja, hogy olcsón? Miért tenné?
Egy számla nem csak az új alkatrész árát tartalmazza, hanem a rezsiköltséges óradíjat..ez tartalmazza a segédanyagokat, a műhely fűtését, a világítást, az emelő költségét, stb..
És még ott a 27% áfa.
Ha okosba megy minden azt nem tudom. Én számlát kapok mindig, tök korrekt a csapat. Soha nem kellett reklamálni.
Minden megrendelő álma a jól, gyorsan, olcsón dolgozó szerviz.
Nos ez a három együtt sosem áll össze.
A jó autószerelő drága. Az olcsó autószerelő szar.
Szerintem ez elég egyértelmű, nem is értem mi a kérdés. Egyébként meg ez nem az autószerelőkre igaz, hanem minden szakmunkára. Nálunk például most szar a vízmelegítő, ma jön a szerelő. Megcsinálhatnám én is olcsóbban, elvégre magamnak nem számolok fel óradíjat, de hülye vagyok hozzá, szóval a végeredmény lutri. A szerelő meg 40 éve csinálja. Na, EZT kell megfizetni. Nálunk például tudod hányszor van olyan, hogy kérdezi a paraszt mennyi, mondjuk 1 óra. Reakció: "Ó csak annyi? És ilyen kis munkáért ennyit elkértek?" Nem, a, 1 óra az csak NEKED jelent kis munkát, mert balfék vagy és egy kis munka is 1 óráig tart. Egy szakembernek annál jóval nagyobb munka tart 1 óráig és ezt fizeted ki. Ha úgy dolgoznánk, mint te otthon, akkor bizonyára nem 14500 lenne az óradíjunk, hanem 2000, na de akkor egy kisszerviz 6 óráig tartana és árban rögtön ugyanolyan drága.
Szóval akkor lehúzás a magas ár, vagy sem?
1/8 anonim ***** válasza:
48%
Vannak nagyon rendes autószerelők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!