Érdemes most venni használt autót? Később rosszabb lehet az autópiaci és az üzemanyagár helyzet? Toyota 3 millió Ft körül, félig-meddig hobbicélból, javarészt kirándulni venném.
Figyelt kérdés
Égető szükségem nincs az autóra, viszont tavasszal szeretnék sokat kirándulni olyan helyekre, amit autóval tudok jól elérni, és évek óta vágyom arra, hogy ezekre a helyekre elmenjek autóval.
Attól tartok, hogy ha nem cselekszem, akkor még jobban elszállnak a használt autó árak, de az is foglalkoztat, hogy mi lesz az üzemanyag árakkal?
Várható olyan használt autó ár beesés, hogy a most 3 millió körül megvett Toyotám hirtelen a felét fogja érni?
2022. febr. 19. 16:40
11/12 anonim válasza:
Ezt próbáltam írni, hogy nem versenybenzin. De akkor egyetértünk, a Vpower nem az, így adják 480ért most....amikor nem fogyott éppen ki. Versenybenzin az én fogalmaim szerint más, pl. A Hexán pl.versenybenzin.ezer forintos literáron
12/12 anonim válasza:
#11 Értem, és jogos, ilyen értelemben valóban megtévesztő a versenybenzin. Azért is, mert a Shell honlapja szerintb "A Shell V-Power Racing utcai üzemanyag 99%-ban azonos típusú összetevőket tartalmaz, mint a Ferrarinak szállított versenyüzemanyagunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!