Jeleznétek a tulajnak, ha látnátok, hogy meghúzták az autóját?
Velem ma történt életemben először olyan, hogy a parkolóból kiálló autót láttam amint neki megy egy másiknak, és elég csúnyán össze is törte. em is törte, hanem hosszan végig karistolta (hopradt is).
Majd ki sem szállt megnézni, egyből elhajtott.
Megjegyeztem a rendszámát, aztán pont jött a károsult autó tulaja, és cetlire írva odaadtam neki, típust, szín, rendszám meg a saját számom ha esetleg kéne tanú.
Megköszönte.
Viszont annak ellenére, hogy utálom én is az ilyen embert aki csak úgy elmegy, mégis van bennem egy olyan kis szar érzés, mintha nem lenne hozzá közöm, és fontoskodtam.
Nyilván nem, mert én is nagyon örülnék ha az autómban károkozó egyént megtalálhatnám, és kifizetné a kárt ha már lelépett de akkor is.
A károsult autó egy újszerű Porsche Panamera volt, a károkozó pedig egy egyértelműen vadonat új Suzuki Swift. (látszott rajta, hogy még alig használt, új, T-vel kezdődő rendszámmal)
Uzálom a sunyi férgeket, természetesen szólnék a tulajnak.
Mondjuk papír ritkán van nálam, de valahogy megoldanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!