Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jeleznétek a tulajnak, ha...

Jeleznétek a tulajnak, ha látnátok, hogy meghúzták az autóját?

Figyelt kérdés

Velem ma történt életemben először olyan, hogy a parkolóból kiálló autót láttam amint neki megy egy másiknak, és elég csúnyán össze is törte. em is törte, hanem hosszan végig karistolta (hopradt is).

Majd ki sem szállt megnézni, egyből elhajtott.

Megjegyeztem a rendszámát, aztán pont jött a károsult autó tulaja, és cetlire írva odaadtam neki, típust, szín, rendszám meg a saját számom ha esetleg kéne tanú.

Megköszönte.

Viszont annak ellenére, hogy utálom én is az ilyen embert aki csak úgy elmegy, mégis van bennem egy olyan kis szar érzés, mintha nem lenne hozzá közöm, és fontoskodtam.

Nyilván nem, mert én is nagyon örülnék ha az autómban károkozó egyént megtalálhatnám, és kifizetné a kárt ha már lelépett de akkor is.

A károsult autó egy újszerű Porsche Panamera volt, a károkozó pedig egy egyértelműen vadonat új Suzuki Swift. (látszott rajta, hogy még alig használt, új, T-vel kezdődő rendszámmal)

2022. febr. 18. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Szar érzés úgy menni az autóhoz, hogy valaki meghúzta (sajnos volt alkalmam tapasztalni). Ezért is lenne jó, ha mindenki használná az Autóőrszem-et, ha éppen nincs nálad papír, akkor is tudsz jelezni a tulajnak.
2022. febr. 18. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen, jelezném én is.
2022. febr. 18. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Nem, eszembe se jutna gyalogosként.
2022. febr. 18. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy szólnék.
2022. febr. 18. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
az hiba volt, hogy megadtad a neved..érdekes hónapok elé nézel..
2022. febr. 18. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. febr. 18. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Erkölcsileg jól döntöttél, én is így tettem volna. Gerinctelen dolog elhajtaní valahonnan, féreg módjára. Sajnos ma ebben az országban inkább az a felfogás, hogy inkább ne tudjak és ne csináljak semmmit tanúként, abból baj nem lehet.
2022. febr. 18. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Uzálom a sunyi férgeket, természetesen szólnék a tulajnak.

Mondjuk papír ritkán van nálam, de valahogy megoldanám.

2022. febr. 18. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én igen, volt már ilyen esetem. A meghúzott kocsi szélvédőjén hagytam egy cetlit a rongáló rendszámmal és az én adataimmal mint tanú.
2022. febr. 18. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
5-ös miért is?
2022. febr. 19. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!