Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jeleznétek a munkáltatónak...

Jeleznétek a munkáltatónak hogy rájöttetek a bejelentési csalására vagy csak simán feljelentének a céget, aztán majd ha NAV ellenőrzést kap, majd tőlük megtudja?

Figyelt kérdés

A munkáltató a hátam mögött anélkül hogy szólt volna átjelentett minimálbérbe. Már nem most, még hónapokkal ezelőtt, de most bukott ki a dolog (áruhitelt akartam felvenni és a ban csekkolta a munkahelyet)

De a cég még nem tudja, hogy én tudom.

Feljelentettem a céget a NAV + OMMF-nél.

Szólnátok a munkáltatónak hogy rájöttetek a mocskos kis csalására-vagy majd ha jön a NAV ellenőrzés majd megtudja tőlük?

Hát ugye ha nekik szabad csak úgy a hátam mögött átjelentgetni engem, nekem meg szabad feljelentgetni őket.

2021. jún. 12. 13:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nem szólnék
2021. jún. 12. 13:21
 2/26 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele, hogy majd jön a Nav és legyen szép napja a főnöknek. az a nap biztos jó lesz.
2021. jún. 12. 13:21
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hallgass, készíts be egy popcornt a show idejére és várj.
2021. jún. 12. 13:25
 4/26 A kérdező kommentje:
NAGYON NEHÉZ LESZ hallgatnom, főleg hogy 21 napos időkeret van az ellenőrzésre de erőt veszek magamon és hallgatok.
2021. jún. 12. 13:27
 5/26 A kérdező kommentje:
a büntetési tétel 800.000-12.000.000 huf lehet.
2021. jún. 12. 13:28
 6/26 A kérdező kommentje:
és ez csak a NAV. az OMMF az még egy külön vizsgálat lesz.
2021. jún. 12. 13:28
 7/26 anonim ***** válasza:

Én se szólnék ebben az esetben ha névtelen volt a feljelentés.

Amúgy mikor tudod meg hogy sikeres volt (vagyis mehet a hitel)?

2021. jún. 12. 13:33
 8/26 anonim ***** válasza:

Én inkább a főnöknek szóltam volna hogy rájöttem, és megpróbáltam volna tőle még több pénzt kisajtolni, ha azt akarja hogy hallgassak.

Ő így is szarul járt volna, én viszont jól.

2021. jún. 12. 13:34
 9/26 A kérdező kommentje:

"Én se szólnék ebben az esetben ha névtelen volt a feljelentés."

Természetesen nem az volt,de az eset jellege miatt nincs is értelme ennek.

Csaló főnök átjelenti Pista melóst minimálbérbe, majd jön a NAV és kéri Pista melós adatait. Semmi értelme se lenne a névtelenségnek.

"Amúgy mikor tudod meg hogy sikeres volt (vagyis mehet a hitel)?"

AMikor új munkahelyet találok. Remélem nem vagy akkora naiv hogy azt hidd ezen a helyen nekem maradásom lesz.

nyilván mondvacsinált kamu indokkal kirúgnak.

Hacsak a nav nem talál olyan mértékű csalássorozatot, hogy bezáratja az egész céget és kényszertörlés mert akkor nem rúgnak ki, akkor megszűnik a cég és mindenki mehet.

2021. jún. 12. 13:36
 10/26 A kérdező kommentje:

"és megpróbáltam volna tőle még több pénzt kisajtolni,"

Egy fillért nem kaptál volna ettől a szarrágótól. ez sebezhetetlennek hiszi magát. Most kiderül az -e valójában.

2021. jún. 12. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!