Jeleznétek a munkáltatónak hogy rájöttetek a bejelentési csalására vagy csak simán feljelentének a céget, aztán majd ha NAV ellenőrzést kap, majd tőlük megtudja?
A munkáltató a hátam mögött anélkül hogy szólt volna átjelentett minimálbérbe. Már nem most, még hónapokkal ezelőtt, de most bukott ki a dolog (áruhitelt akartam felvenni és a ban csekkolta a munkahelyet)
De a cég még nem tudja, hogy én tudom.
Feljelentettem a céget a NAV + OMMF-nél.
Szólnátok a munkáltatónak hogy rájöttetek a mocskos kis csalására-vagy majd ha jön a NAV ellenőrzés majd megtudja tőlük?
Hát ugye ha nekik szabad csak úgy a hátam mögött átjelentgetni engem, nekem meg szabad feljelentgetni őket.
Én se szólnék ebben az esetben ha névtelen volt a feljelentés.
Amúgy mikor tudod meg hogy sikeres volt (vagyis mehet a hitel)?
Én inkább a főnöknek szóltam volna hogy rájöttem, és megpróbáltam volna tőle még több pénzt kisajtolni, ha azt akarja hogy hallgassak.
Ő így is szarul járt volna, én viszont jól.
"Én se szólnék ebben az esetben ha névtelen volt a feljelentés."
Természetesen nem az volt,de az eset jellege miatt nincs is értelme ennek.
Csaló főnök átjelenti Pista melóst minimálbérbe, majd jön a NAV és kéri Pista melós adatait. Semmi értelme se lenne a névtelenségnek.
"Amúgy mikor tudod meg hogy sikeres volt (vagyis mehet a hitel)?"
AMikor új munkahelyet találok. Remélem nem vagy akkora naiv hogy azt hidd ezen a helyen nekem maradásom lesz.
nyilván mondvacsinált kamu indokkal kirúgnak.
Hacsak a nav nem talál olyan mértékű csalássorozatot, hogy bezáratja az egész céget és kényszertörlés mert akkor nem rúgnak ki, akkor megszűnik a cég és mindenki mehet.
"és megpróbáltam volna tőle még több pénzt kisajtolni,"
Egy fillért nem kaptál volna ettől a szarrágótól. ez sebezhetetlennek hiszi magát. Most kiderül az -e valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!