Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jeleznétek a munkáltatónak...

Jeleznétek a munkáltatónak hogy rájöttetek a bejelentési csalására vagy csak simán feljelentének a céget, aztán majd ha NAV ellenőrzést kap, majd tőlük megtudja?

Figyelt kérdés

A munkáltató a hátam mögött anélkül hogy szólt volna átjelentett minimálbérbe. Már nem most, még hónapokkal ezelőtt, de most bukott ki a dolog (áruhitelt akartam felvenni és a ban csekkolta a munkahelyet)

De a cég még nem tudja, hogy én tudom.

Feljelentettem a céget a NAV + OMMF-nél.

Szólnátok a munkáltatónak hogy rájöttetek a mocskos kis csalására-vagy majd ha jön a NAV ellenőrzés majd megtudja tőlük?

Hát ugye ha nekik szabad csak úgy a hátam mögött átjelentgetni engem, nekem meg szabad feljelentgetni őket.

2021. jún. 12. 13:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10, akkor a vége ugyanez lett volna, ment volna a feljelentés, de előtte egy próbát megért volna.
2021. jún. 12. 13:39
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván a fizud nem változott, mert azt észrevetted volna, márpedig a kenyeret arra adják a boltban, nem a bejelentési papírodra. Azért egy rákérdezést megért volna, hogy mi a fax van.
2021. jún. 12. 13:40
 13/26 A kérdező kommentje:

"Azért egy rákérdezést megért volna, hogy mi a fax van."

Nagyon jól tudjuk te is én is mi az ábra. csak te játszod az agyad.

az az ábra hogy minimálbér után kevesebb járulékot kell fizetni és így a cég ADÓT CSAL

engem meg FEKETEMUNKÁBA kényszerít hiszen a minimálbéren felül kapott összeg az FEKETEJÖVEDELEM (adócsalás...) és ezért a NAV engem is elő vehet!!

AZért tegyük tisztába a dolgokat!

A cég törvénysértésbe rángat engem bele azért hoyg az ő zsebébe több maradjon!

HÁT A NAGY LÓF****SZT.

Majd ha megkapja a több milliós nav büntetést majd eldönti megérte-e.

2021. jún. 12. 13:44
 14/26 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kérdező!

"Csaló főnök átjelenti Pista melóst minimálbérbe, majd jön a NAV és kéri Pista melós adatait."

Látszik, hogy nem vagy tisztában azzal, mi történik akkor, ha egy cégnél a NAV ellenőrzést tart.

De a kérdéssorozatod már nagyon unalmas.

2021. jún. 12. 13:45
 15/26 A kérdező kommentje:

És ugye ki tudja még mire derül fény ha velem ezt megtették lehet más alkalmazottal is megtették? Mert a nav ilyen esetben nem szarozik, hanem végigzongorázza az összes alkalmazottat.

KI tudja még mi derül ki.

2021. jún. 12. 13:46
 16/26 A kérdező kommentje:

"Látszik, hogy nem vagy tisztában azzal, "

Majd most a gyakorlatban is megláthatom mit jelent a nav ellenőrzés.

És ugye az OMMF-től se feledkezzünk el, mert náluk is feljelentettem a céget.

2021. jún. 12. 13:47
 17/26 A kérdező kommentje:

"De a kérdéssorozatod már nagyon unalmas."

AKkor NE OLVASD HANEM REJSZOLJ HELYETTE! ilyen marha egyszerű.

2021. jún. 12. 13:49
 18/26 anonim ***** válasza:
46%

Hurrá, csak már egyszer derüljön ki, hogy mi van, és mi lesz akkor, ha jön a NAV + az OMMF!

ÉS MI LESZ VELED, HA NEM LESZ MUNKAHELYED? A Te stílusodban írva, és csak költői kérdés.

2021. jún. 12. 13:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg mi lett, engem érdekel! Hátha én is belefutok ilyenbe :(
2021. jún. 12. 13:59
 20/26 A kérdező kommentje:

"Majd írd meg mi lett, engem érdekel! "

Remélem még IDÉN kiderül (és ez nem vicc... sajnos..)

2021. jún. 12. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!