Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy jeleznétek egy étteremnek...

Hogy jeleznétek egy étteremnek, hogy karfa nélküli széket szeretnétek foglalni?

Figyelt kérdés
Konkrétan nagy a hátsóm és kényelmetlenek :D Ciki ezt így leírni, hogy karfa nélküli széket szeretnék? Vagy szóljak ott helyben? De ha telt ház van, akkor elég kínos, nem lesz másik hely valószínűleg...
2021. aug. 13. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mért lenne ciki? Ha telefonon foglalsz, közlöd velük. Nem kell magyarázkodni. Jó esetben felírják és odarakják.
2021. aug. 13. 21:02
 2/12 A kérdező kommentje:

A telefonos foglalás eszembe sem jutott, hát úgy sokkal egyszerűbb, köszi :D

Online akartam foglalni, aztán gondoltam ott röhögnek majd rajta páran.. :D

2021. aug. 13. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy online se röhögnének, mert

a) a kutyát nem érdekli, hogy milyen széket szeret a vendég

b) nemcsak a nagy hátsó miatt kedvelheti valaki a karfa nélkülit

c) Ha nagy a hátsód, az egyedül a te bajod, és senkinek se köze nincsen hozzá, se kár nem éri miatta, meg láttak is már olyat, tehát fölösleges szégyellni.

2021. aug. 13. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem biztos, hogy bármelyik étterem tud karfa nélküli székkel szolgálni. Olyan éttermet válassz, ahol nincsenek karfás székek,amit meg tudsz nézni, ha a neten rákeresel az adott étteremre. Szerény véleményem szerint egyre kevesebb helyen vannak karfás székek. ( De lehet tévedek)
2021. aug. 13. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akár személyesen, akár telefonon:

"Jó napot kívánok! Szeretnék asztalt foglalni X főre, de fontos, hogy az egyik szék karfa nélküli legyen!"

Szerintem ennyi.

2021. aug. 13. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Millió ok lehet, amiért karfa nélküli széket keres valaki, (rokkant, stoma-zacskót visel, kényelmesebben tud az asztalhoz húzódni, stb) ezért nem is nagyon vannak már karfás székek.
2021. aug. 13. 22:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyük példának a Korhely éttermet. Ott a kiülős részen karfás székek vannak. Bent meg karfa nélküliek. De nem gond máshol sem, ha telefonálsz készséggel állnak rendelkezésedre, és szereznek széket, ha tudnak honnan. Ha nem tudnak, illetve nincs, akkor megmondják.
2021. aug. 13. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
9-es, baromian senkit nem érdekel, hogy te sportolsz-e. A lelked viszont nem egészséges, mert egészséges ember nem leli kedvét a másik sértegetésében.
2021. aug. 13. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj olyan helyre, ahol ezt nem tudják megoldani! Karfa nélküli széket kérsz, mert CSAK.
2021. aug. 14. 08:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a sértegetése :) Beleférek a székbe, csak legutóbb mikor ott jártunk, magas volt az asztal nekem, előrébb kellett csúsznom a székben és így nyomta a karfa a combomat. Ha rendesen ültem, semmi gond nem volt.

Ha jól néztem, kb 4 féle szék van az étteremben :)

2021. aug. 14. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!