Miért lehet a fotel fa karfájának ilyen ragadós, tapadós érzete, amikor hozzáér a bőröm? Hogyan lehet ezt megoldani?
Szereztem egy használt ikeás Poang fotelt a minap, és teljesen jó, egy részlettől eltekintve, amit a kérdésben is írtam. Amikor beleülök, és a karfán pihentetem a kezem, mindig picit odaragad, mintha koszos lenne, vagy valami üdítő száradt volna rá. Hasonlóan mint amikor az ember nyáron, izzadtan belehuppan valami bőr alkalmatosságba.
Amikor átvettem az egészet végigsikáltam, szóval mocskos biztos nem lehet, annyira meleg sincs hogy izzadjak, de ezt a tapadósságot sehogy nem sikerült eltüntetni.
Nem értek a fa ápolásához. Arra gondoltam, hogy talán lakkozni kéne, vagy csiszolni? Előre is köszi a segítséget!
Határozottan (testzsírtól) szennyezettség.
Lehet, hogy a hintőpor is jó (elképzelem, hogy igen), de tisztítószeres (szaponátos) vízzel biztos a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!