Van egy kanapém és hozzá két fotel. Át szeretném huzatni őket. Lehetséges, hogy otthon megcsinálják? (Több lent)
Figyelt kérdés
Tönkrement a mostani huzatuk.
Az a baj, hogy nem biztos, hogy kifér az ajtón. Mikor még behoztuk (15 év) még másik ajtó volt, azon befért. A mostanin nem igen.
Lehetséges, hogy egy kárpitos itthon megcsinálja?
2013. júl. 15. 15:25
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, el szokták szállítani.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom megéri-e áthuzatni, nézegettem az árakat egyszer én is, kb kétszer annyiért már újat veszek.
3/7 A kérdező kommentje:
Annó ingyen szereztük a bútort.
Kinéztük az anyagot, 14m kell és métere 3.800 Ft, tehát 53.200
2013. júl. 15. 15:44
4/7 anonim válasza:
Kárpitos biztosan nem csinálja meg nálad.
De egy jó varrónő tud rá varrni cserélhető, mosható huzatot, és az nem is olyan drága.
5/7 anonim válasza:
Nos az áthuzatás is kb ennyi, az már több mint 100ezer Ft, szerintem nem éri meg áthuzatni.
6/7 anonim válasza:
Simán megcsinálják, nekünk is itthon húzott át a kárpitos minden nagyobb bútort, csak a kisebbeket vitte el.
7/7 anonim válasza:
Ne csak az anyagárat számold ahhoz még jön a munkadíj is.
Egyébként igen, megcsinálja háznál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!