Mesélnétek tapasztalatokat, küldenétek esetleg képeket házilag átfestett csempefelületről?
Azt szeretném megtudni hogy végeredményben hogy néz ki,megéri-e,és mennyire nehéz elkészíteni,és mennyire vízálló meg hogy mennyire olyan az új felület mint egy igazi csempéé vagy olyan-e mint egy festett falé.
Meg persze hogy mennyibe kerül.?
Előre is köszönöm
A festés nem biztos, hogy tartós lenne. A mázas felületen nem minden anyag köt meg rendesen.
Van egy működő megoldás, amit házilagosan is meg lehet csinálni:
http://www.youtube.com/watch?v=xBiitXDNDx8
A legegyszerűbb otthon csempefelújítás. Anyagára egy átlagos fürdőszoba esetén kb 29 000 Ft.
Csináltam is és láttam amikor elcseszik. :) A linkelt videóból nem sok derül ki inkább egy festékreklám az egész. A lényege röviden. A csempe festék kiterül felkenés után így a felülete szép sima és fényes is lesz. De csak akkor ha nem túl sok a felvitt festék! Láttam olyat ahol jó vastagon kenték és minden csempén volt vagy 4 folyás nyom. Szóval ha szép vékonyan közepesen viszed fel, akkor szép fényes és sima felszíne lesz. Hátránya hogy a fugák is ugyanolyan színűek lesznek. A tartósságát szt nem tudom, de egy darabig biztos szép marad. Ha szépen fested ajánlhatom mint olcsóbb és szép megoldást. A csempét előtte a használati utasítás szerint teljesen tisztítsd le, zsírtalan vízkőmenet legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!