Suzuki Acrossról mi a véleményetek 21 millió forintos ajánlott fogyasztói áron?
Én olyan autót szeretnék nem elsődlegesen csajozás céljából, de arra is, amely minőségi, igényes, de azért messze nem luxus…
És visszafogott.
21 millióból tudnék venni olyan BMW-t, amire nagyon sok pláza cica felfigyelne.
De nekem az a célom, hogy ne figyeljenek fel rá a nagyon felszínes lányok… Azt higgyék hogy egy átlag 7-8 milliós autó.
Viszont amikor már egy lány beszállt az autómba és felfigyel rá, hogy ez amúgy egész igényes és modern, s megjegyzi, akkor azt mondanám hogy “ennyi pénzért ez a minimum”.
És akkor megkérdezné, hogy amúgy mennyi volt, mondanám szerényen hogy 21 és akkor a csaj meg elképedne.
Így megmaradtam szerény srácnak is, aki direktben nem vagizik autóval, de közben meg mégis felvágtam a pénzemmel 😈
És ha megkérdezi, hogy ennyi pénzből miért ilyen alacsony presztizsű márkát vettem, akkor megmondom hogy “azért mert nem szeretem a felszínes lányokat” és ez egy plusz szimpátia pont.
És ezzel kb. meg is van arra a napra a numera.
És mindezt egy Suzukival?
Holnap iskola van Petike 😂
#4.
Igen, Suzukival.
Mondom, hogy pont az a lényeg hogy ne felvágós autó legyen…
Ha felszínes plázacicát szeretnék, akkor azt 25-ért megkapom egy órára.
De egy normális, egyetemista (ELTE - PPK-os) csajt annyira nem könnyű megkapni. Oda taktikázni kell, hogyha nem vagy egy született csajozó-gép.
Na, ez nem fog bekövetkezni, mert előbb szállnak be egy bármilyen másik autóba, mint egy Suzukiba, akármennyibe is kerül :D Egyébként annyira nem luxus a belseje, hogy maguk alá pisiljenek. Hamár úgyis 21 milliós árkategóriában nézelődnék, akkor néznék egy Mercit, vagy egy Volvo XC 90-et.
#6. Szálltak már be nekem 18 éves tragacsomba is, még gimiben.
Csak nem lett belőle semmi, azon túl hogy elszállítatták magukat.
Egy Mercibe meg Volvóba persze hogy hamarabb beszállnak a jó csajok, akik pénz orientáltak.
De én olyan csajokra hajtanék akik a szerény “normális” pasikra nedvesednek.
De normális csaj nem fog lefeküdni veled azért, mert van egy szaros Suzukid. Amelyik meg beszáll, egy kettyintésért, az nem Suzukiba száll be. Érted már a problémát? A normális csajt nem fogod a gyenge dumáddal és a kocsiddal megfogni az első találkozás után. Amelyik meg olyan, az letolja neked a régi BMW-be is kérdés nélkül. Maga a koncepciód hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!