Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Acrossról mi a vélemény...

Suzuki Acrossról mi a véleményetek 21 millió forintos ajánlott fogyasztói áron?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 17:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt szerencsém kipróbálni. Nem rossz kocsi, de olyan árkategóriában már ezerszer jobbak is vannak.
2022. febr. 13. 17:36
 2/22 anonim ***** válasza:
32%
Ha telne rá, venném
2022. febr. 13. 17:45
 3/22 A kérdező kommentje:

Én olyan autót szeretnék nem elsődlegesen csajozás céljából, de arra is, amely minőségi, igényes, de azért messze nem luxus…

És visszafogott.

21 millióból tudnék venni olyan BMW-t, amire nagyon sok pláza cica felfigyelne.

De nekem az a célom, hogy ne figyeljenek fel rá a nagyon felszínes lányok… Azt higgyék hogy egy átlag 7-8 milliós autó.

Viszont amikor már egy lány beszállt az autómba és felfigyel rá, hogy ez amúgy egész igényes és modern, s megjegyzi, akkor azt mondanám hogy “ennyi pénzért ez a minimum”.

És akkor megkérdezné, hogy amúgy mennyi volt, mondanám szerényen hogy 21 és akkor a csaj meg elképedne.

Így megmaradtam szerény srácnak is, aki direktben nem vagizik autóval, de közben meg mégis felvágtam a pénzemmel 😈

És ha megkérdezi, hogy ennyi pénzből miért ilyen alacsony presztizsű márkát vettem, akkor megmondom hogy “azért mert nem szeretem a felszínes lányokat” és ez egy plusz szimpátia pont.

És ezzel kb. meg is van arra a napra a numera.

2022. febr. 13. 17:48
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

És mindezt egy Suzukival?

Holnap iskola van Petike 😂

2022. febr. 13. 17:51
 5/22 A kérdező kommentje:

#4.

Igen, Suzukival.

Mondom, hogy pont az a lényeg hogy ne felvágós autó legyen…

Ha felszínes plázacicát szeretnék, akkor azt 25-ért megkapom egy órára.

De egy normális, egyetemista (ELTE - PPK-os) csajt annyira nem könnyű megkapni. Oda taktikázni kell, hogyha nem vagy egy született csajozó-gép.

2022. febr. 13. 17:55
 6/22 anonim ***** válasza:
76%

Na, ez nem fog bekövetkezni, mert előbb szállnak be egy bármilyen másik autóba, mint egy Suzukiba, akármennyibe is kerül :D Egyébként annyira nem luxus a belseje, hogy maguk alá pisiljenek. Hamár úgyis 21 milliós árkategóriában nézelődnék, akkor néznék egy Mercit, vagy egy Volvo XC 90-et.

2022. febr. 13. 17:56
 7/22 A kérdező kommentje:

#6. Szálltak már be nekem 18 éves tragacsomba is, még gimiben.

Csak nem lett belőle semmi, azon túl hogy elszállítatták magukat.

Egy Mercibe meg Volvóba persze hogy hamarabb beszállnak a jó csajok, akik pénz orientáltak.

De én olyan csajokra hajtanék akik a szerény “normális” pasikra nedvesednek.

2022. febr. 13. 18:00
 8/22 A kérdező kommentje:
Mert azoknak is számít a pénz valamennyire, csak maguk előtt is tagadják.
2022. febr. 13. 18:00
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

De normális csaj nem fog lefeküdni veled azért, mert van egy szaros Suzukid. Amelyik meg beszáll, egy kettyintésért, az nem Suzukiba száll be. Érted már a problémát? A normális csajt nem fogod a gyenge dumáddal és a kocsiddal megfogni az első találkozás után. Amelyik meg olyan, az letolja neked a régi BMW-be is kérdés nélkül. Maga a koncepciód hibás.

2022. febr. 13. 18:03
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Depressziós vagy te is, fütyi növelni kell neked.
2022. febr. 13. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!