MLM cég Forever. Ha fogyasztói szinten vagyok, beregisztraltam. Meg nem vettem semmit. Mennyiért kell vásárolni, hogy dolgozhassak? Alám is kerüljenek emberek?
Szia!
Ha nem segít a mentorod, akkor vedd fel a kapcsolatot a felső vonaladdal.Ha nem járnál sikerrel, akkor válts mentort.Ha eléred a 2 pontos szintet, onnantól tudnak alád regisztrálni.
A kérdés egyértelműen kamu.
Technikailag lehetetlen ugyanis vásárlás nélkül regisztrálni. A regisztrációhoz kell egy jelenleg min. 24329 Ft értékű termékrendelés.
A szponzort/mentort mindenki maga választja. Eleve olyat választok, aki megfelel nekem, s akinek én is megfelelek.
Mindettől függetlenül, mára annyi képzés és információ elérhetővé vált a neten ingyen és bérmentve, hogy szponzor/mentor segítsége nélkül is simán felépíthető bármekkora üzlet.
Magadhoz valóban csak kétpontos szint elérését követően tudsz másokat csatlakoztatni, ám, ehhez nem kell egyszerre befektetni az általad említett 160e Ft-ot.
Azt a két pontnyi forgalmat két teljes naptári hónap alatt is össze tudod gyűjtögetni, 25e Ft-os vásárlásokkal, amit nem feltétlenül a saját pénzedből kell megfinanszíroznod.
Senki nem tiltja meg ugyanis, hogy a környezetedben, baráti, ismerősi körben vagy ahol épp megfordulsz napi tevékenységeid során, megrendeléseket gyűjts két hónapon belül 2 kreditpontnyi értékben. Napi átlag kevesebb mint 3000 Ft-nyi megrendelést kell gyűjtened, s a második hónap vége előtt megvan a 2 pontos szinted.
Nem bonyolult. Egyetlen dolog befolyásolja ezt. Akarsz dolgozni ebben az üzletben vagy nem?
Ám, mivel a kérdésed is kamu, nyilván nem.
Az, hogy kamu-e a kérdésed, egyáltalán nem kérdés, hisz LEHETETLEN vásárlás nélkül regisztrálni.
Az meg, hogy van-e 160 ezred, azon múlik, akarsz-e dolgozni az üzletben.
Egyébként, fentebb vázoltam, nem (feltétlenül) kell hozzá 160e.
AKARAT kell hozzá, s CSELEKVÉS.
@9
Ja, a havazást meg Holle anyó okozza a dunyhája megrázásával...
Ennyi sületlenséget honnan sikerült összeollóznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!