Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » MLM cég Forever. Ha fogyasztói...

MLM cég Forever. Ha fogyasztói szinten vagyok, beregisztraltam. Meg nem vettem semmit. Mennyiért kell vásárolni, hogy dolgozhassak? Alám is kerüljenek emberek?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem most 160ezret beletenni. A mentorom így nem is foglalkozik velem, nincs képzés semmi. Akkor így hogy induljak el?

2022. febr. 2. 16:26
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
27%

@29

Sosem fogod megérteni, hisz messziről is jól láthatóan te is a “minden negyedik” vagy…

2022. febr. 8. 18:35
 32/60 anonim ***** válasza:
82%

Áááá, már el is felejtettem, hogy ez így ment!

Írok valamit, hogy mit csinál, és pontosan ugyanazt visszafordítja rám, de semmi alapja nincs.

Leírom, hogy ledegradál mindenkit, majd ezzel betámad, hogy én degradálok. De nem fejti ki, hogy mivel, mivel én nem degreadáltam. Tényeket közöltem, vagy ha véleményt írtam, azt alátámasztottam egy friss példával.

Kezdenek előjönni a régi "emlékek", 4-5 éve is pontosan ugyanez volt módszer, nem fejlődött semmit.

2022. febr. 8. 18:49
 33/60 anonim ***** válasza:
81%

Fogd már fel, hogy ez nem fehérje, hanem "Fehérje alapú, csokoládé ízű speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer". Attól lesz különleges, hogy a Halmi klán adja rá az áldást! :DDDDDD (érezd a szarkazmust).

Amúgy a fehérje lófa$z az általuk árult argininhez képest. 300 g 30000 Ft, miközben a biotechnél 3000 XDDDD

[link]

[link]

Egyétek-vegyétek a sok retket és gazdagítsátok a "mentorokat", hajrá, előre a szabad életért!

2022. febr. 8. 21:43
 34/60 anonim ***** válasza:
26%
@33 Számokkal rendesen bajban vagy. :D :D :D
2022. febr. 8. 22:23
 35/60 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, jogos, elszámoltam magam. Javítom is:

A biotechnél a 100% tisztaságú l-arginin 3000/300g

A forevernél 45 g (30x1,5g arginin tartalmú) kerül 30000 forintba, tehát 300 g arginin ebből 180000 Ft, tehát valójában 60x drágább ez a foreveres fos.

2022. febr. 8. 22:34
 36/60 anonim ***** válasza:
21%
Azt hányadik osztályban tanultad, hogy a 6790-et 3000-re kell kerekíteni?
2022. febr. 9. 00:57
 37/60 A kérdező kommentje:
Jelenleg itthon vagyok. Gyeden vagyok, van munkahely ami visszavár. Akartak dolgozzak ezzel mellékállásban, hogy milyen jó az otthon lévő anyukáknak keresni ezzel. Köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 9. 18:01
 38/60 anonim ***** válasza:
3%

"Akartak dolgozzak ezzel mellékállásban, hogy milyen jó az otthon lévő anyukáknak keresni ezzel."

-------------------

HAZUDNAK. Egyetlen szavukat se hidd el. Az MLM-el nem lehet keresni, csak annak akinek van gyomra karrierszerűen hazudni az emberek arcába nap mint nap. Azért akartak beszervezni mert akkor kötelező kezdőcsomagot kell venned, ami után jutalékot kap a beszervező hiéna.

2022. febr. 14. 13:06
 39/60 anonim ***** válasza:
49%
Tehát nem tudsz reagálni arra hogy a foreverös szemét miért kerül 4-szer annyiba, miközben FELEANNYI benne az L-Arginin koncentrátum, igaz? Agyhalott szektás.
2022. febr. 20. 00:49
 40/60 anonim ***** válasza:
46%
FLP-hez nem értek, de fixen nem kell beletenni 160k-t hogy elindulj. Legalábbis oké hogy bele kell tenni valamit, de az rengeteg pénz, általában 10-15 ezer elég szokott lenni azbelinduláshoz, ami amúgy semmiség, hiszen most akkor onnan rendeled meg a szappant, vitaminokat, tisztítószerelet meg minden egyebet amit amúgyis megvennél és kész. De 160k nekem gyanús, bár mondom az FLP-hez kifejezetten pont nem értek, ahány MLM cég annyi féle variáció.
2022. márc. 15. 10:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!