MLM cég Forever. Ha fogyasztói szinten vagyok, beregisztraltam. Meg nem vettem semmit. Mennyiért kell vásárolni, hogy dolgozhassak? Alám is kerüljenek emberek?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem most 160ezret beletenni. A mentorom így nem is foglalkozik velem, nincs képzés semmi. Akkor így hogy induljak el?2022. febr. 2. 16:26
51/60 anonim válasza:
Miert vennel aloes gelt? Kenyeret kell ha kajara is alig telik nem aloes gelt, ki mondta ezt xd
53/60 anonim válasza:
Hat en biztos nem adok el aloes gelt senkinek, azt se tudom az milyen
54/60 anonim válasza:
Kezdésnek keress egy normális mentort és hagyd ezt az idió tát a fenébe.Ha komolyan csinálni akarod persze.A másik pedig hogy 2 egymást követő naptári hónapon belül összesen kell legyen 2 pontod hogy elérd az első üzleti szintet.De kezdésnek döntsd el hogy tényleg akarod ezt vagy sem aztán keress egy rendes mentort.
55/60 Szilvia13 válasza:
Üdv
Nem tudom sikerült elindulnod a Foreverel?
57/60 anonim válasza:
Amugyis minek irkaltok, irigyek vagytok a kecskeimre vagy mi?
58/60 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nem indultam el :)
2022. júl. 8. 07:04
60/60 anonim válasza:
@59 Szerintem is. Így nagyobb piac marad nekünk, többieknek, akik komolyan gondoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!