Izgulok egy kicsit a vezetéstől, hogyan tudom leküzdeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehet hogy kicsit hülye kérdés de full komolyan írom, kicsikét félek a vezetéstől augusztus óta már megvan a kresz vizsgám hála istennek az elsőre meglett 74 ponttal, de azóta nem is kerestem oktatót ez miatt, ezen a héten vettem rá magam hogy beszélek vele jővő héten már mennem is kell vezetni, de számomra ez sokkal nehezebben fog menni mint pl az érettségi amit tavaly csináltam:D legszívesebben automatára raknám le a b kat-os jogsit mert azzal nem lehet le fulladni, illetve jobban átlátom az egészet, leginkább a lefulladástól félek, de megígértem magamnak hogy muszáj manuál váltósra leraknom mert ki tudja mikor kell vezetnem pl ismerős/családtag kocsiját és az kicsit kellemetlen lenne részemről ha nem tudnám azt vezetni, veletek is volt ehhez hasonló érzés hogy féltetek? Illetve ha mondom az oktatónak hogy alig ültem még kormány mögött akkor vajon megértő lesz? Köszi előre is a segítséget!2022. febr. 11. 14:40
11/17 A kérdező kommentje:
Egy tök normális tök türelmes oktatót kaptam hála az égnek:D Bár a legelső órán izgultam a legjobban, de az első pár alkalomnál is azért volt bennem egy kicsi, most tartok 17 óránál és már kezdem élvezni a vezetést, nem ráfeszülve, nem izgulva mint korábban, az első alkalomnál meglepődtem hogy a tanpálya után ki vitt a forgalomba úgy hogy nem vezettem korábban, de elmagyarázott mindent, így azért könnyebb volt :D. Már az összes parkolás módot gyakoroltuk, azt mondta hogy 30 óránál majd elmehetünk vizsgázni, annyira felkészültnek lát nem kell plusz órát venni,meg azt is mondta hogy nála átlagban a 40-45 óránál szoktak vizsgára menni az emberek, szóval nagyon meglepődőtt voltam:D
2022. márc. 8. 11:45
12/17 anonim válasza:
Ennek örülök :D budapesti sulinál vagy esetleg?
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:D Neem, Gödöllőn a pelikán autósiskolánál
2022. márc. 8. 11:59
14/17 A kérdező kommentje:
Azóta már sikerült sikeresen le forgalmi vizsgáznom 30órával:D tényleg nincs mitől félni, mert megtanítanak mindent, bár én valamiért nagyon féltem az egésztől és megtanulhatatlannak tartottam az egészet :D és nagyon jófej/türelmes oktatóm volt
2022. ápr. 4. 21:45
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. ápr. 5. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!