Izgulok egy kicsit a vezetéstől, hogyan tudom leküzdeni?
ha az oktató kérdezi, akkor mond, hogy még nem vezettél..bár látni fogja a testbeszédedből, úgyhogy kegyes lesz.
Hogyan kell leküzdeni? Sehogy..van aki nagy nehezen megszerzett, kézhezkapott jogsival is szorong.
Hagyd, történjen aminek történni kell. Ne beszélj, csak ha kérdeznek,ne akard kioktatni az oktatót, bármennyire is igazadnak látszik..ha nem megy a kéziváltós vezetés, szemrebbenés nélkül kérd magad automatára..nem lesz gond vele, és nemsokára úgyis váltó nélkül működik minden.
Nyugi, semmi gyógyszer, csak higgy maggadban.
Én nem szorongtam, pedig nem vezettem előtte sosem.
Izgatottan vártam.
Olyan persze volt, hogy semmi kedvem nem volt aznap az egészhez, de olyankor az oktató látta, hogy valami nem okés és light-osabbra vette a figurát.
Ilyen néha most is van, hogy nincs kedvem vezetni, de mostmár megtehetem, hogy ilyenkor nem ülök kocsiba.
Amúgy nagyon szeretek vezetni.
Mindig megnyugtat.
Én is nagyon izgultam, sőt még most is,minden egyes óra előtt.
De egész könnyű a váltót használni. Annyi nem megy még, hogy nem tudom mindenhol, melyiket kell váltani. De bízom benne,hogy megtanulom :D
Meg fogod tanulni! Senki nem kuplunggal a talpán született.
Itt a megyében van egy oktató nő, aki kitett egy ilyen szöveget hátra a kocsijára, hogy "Te is így kezdted, köszönöm a türelmed"...
Persze kretének itt is vannak, akik parát, és bosszúságot okoznak, de azért itt tűrhető a közlekedési kultura.
A biciklisek viszont kezdenek elszemtelenedni.
Egy apró megjegyzés az automata váltó kapcsán.
Én úgy tudom, hogy, ha valaki le vizsgázik automatából, az nem zárja ki a manuális váltós autó vezetését, mert tehet később különbözeti vizsgát.
#7: "Automatára vizsgázni baromság. Nagyon bánni fogod az életed során ha azt csinálnád."
Már bocsi, de 15 év múlva teljesen kikopnak majd a manuális váltók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!