Normális, hogy félek a vezetéstől?
Normális, hogy félsz.
Kellene kevéssé forgalmas helyen gyakorolnod. Azt, ami nem megy. Különösen azért, mert kezelési problémáid vannak a másféle autóval.
Amíg egyszer sem fulladsz le.
Egyébként a haladó autósoknak van egy varázsmódszerük arra, hogy ne hasson rájuk a dudálás: Azt mormogják magukban, hogy "Mit türelmetlenkedsz te paraszt. Nem bírsz egy percet várni?"
Ezt is gyakoroljad! :-)
A "Mi a f..szomat türelmetlenkedsz" dolog nálam is működik.
Ha valaki nagyon bosszantóan idegesítő paraszt azt meg simán feltartom szándékosan, ott rohadjon meg amiért nem képes 5 másodpercet várni.
Mondjuk rám ritkán dudálnak, és 90%-ban azt sem veszem magamra.
De volt már olyan, hogy fogtam és leléptem a kuplungról, hagy fulladjon le az autó, meg játszottam a bénát, aztán mikor láttam, hogy dühösen mellém jön megvontam a vállam és mondtam, hogy bocs, kezdő vagyok. Embert majdnem szétvetette az ideg.
Nekem az elindulással sosem volt bajom, de egyébként mielőtt bármit is csinálnál, nem a kuplung+gáz elindulást kell megtanulni, hanem szimplán a kuplungost. Ha érzed, hol mocorog kuplungra a kocsi, és többször el tudsz indulni CSAK kuplunggal lefulladás nélkül (vagyis megfelelő tempóban engeded fel), akkor jöhet hozzá a gyorsabb elindulás gázzal együtt. Mert ha már érzed a kuplungot, akkor fogod tudni, hol adj gázt.
Az meg hogy mások mit gondolnak... hát ki nem szarja le? :D Szépen nézünk ki, ha egyes emberek már a feltételezett gondolataikkal is befolyásolni tudják az érzéseinket, nem csak azzal, amit kimondanak :P
Ne az idegbeteg embereknek próbálj meg megfelelni! Azért dudálnak, hogy az idegességüket átadják neked is. Amint látod, sikerrel.
Nem kell velük foglalkozni. Az őrültek ellen a legjobb megoldás a közömbösség.
A vezetést meg gyakorolni kell sokat, aztán szépen belejössz majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!