Normális, hogy félek a vezetéstől?
Azért itt még nem kell automata váltón gondolkozni.
A váltást egyszerűen időbe telik megtanulni és soha nem lesz tökéletes, még évek után is bele vált az ember vagy lefullad időnként, csak már nem fog rajta parázni.
#8-as vagyok
#9: benzines autón tanultam az általam leírtak szerint. Nekem is benzines autóm van, és szintén el lehetne vele indulni kizárólag kuplung felengedéssel. Tény, hogy sokkal lassabb, és az is tény, hogy vannak olyan autók, amik erre alkalmatlanok, de szerintem akkor is érdemesebb előbb belőni, hol van a kuplung határa, ahol már lehet érezni, és utána gyakorolni gázadással. Máshogy nem fog megjönni az "ihlet" :D
En elso alkalommal faluban,kis utcakban gyakoroltam az elindulast a sajat kocsinkal.szinten dizelen tanultam,benzines a sajat.
Kb 50x egymas utan elindultam,megalltam.
Utana meg 1x ult mellettem parom,3. alkalommal egyedul indultam munkaba.
2x-3x meg lefulladtam az elso par nap,egyszer dudaltak meg,pedig T betum sincs es par mp volt az egesz mert nem estem ketsegbe.inditottam es elindultam.
Az emelkedon megallas mummus meg,de azt is gyakorlom,minden nap arra jovok munkabol ahol emelkedon kell megallni.igy mar siman megy,csak a tudat,jogy jajj,vissza ne guruljak.
Gyakorolj sokat,nekem sokkal jobb volt egyedul.frusztralt ha parom mellettem ult.
Kitartas.egy szinten 1 honapos😁🤘
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!