Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs tele az ilyen...

Miért nincs tele az ilyen környék német prémium autókkal? Másabbul állnak az autókhoz ott, mint Európában, nem akar mindenki német prémiumot?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 2. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, nem érdemes vele vitatkozni, korábban le is írta hogy nem szereti ha ellent mondanak neki. Innentől tök felesleges az egész.
2022. febr. 4. 12:36
 62/76 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez igaz, tök sötét a kérdező.
2022. febr. 4. 13:03
 63/76 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező teljes mértékben igazad van, hihetelen hogy erre még senki sem jött rá, fizess meg egy jó ügyvédet és pereld be a Volskswagent meg az összes német autómárkát hogy kiszoritja a Japán autókat Európából, multimilliomos lesz belőled
2022. febr. 4. 14:16
 64/76 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést , a Fordot is pereld be, Amerikában a legtöbb autó amit értékesitenek az Ford és nem pedig Japán autó, ez hallatlan és felháboritó
2022. febr. 4. 14:22
 65/76 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy az emberek hogyan veszik a bátorságot, hogy nem a kérdező által istnített Nissan Altimában, vagy valami japán csodában ülnek? Hová fajult ez a világ? Tiszta szégyen, hogy egyes embereknek más tetszik!!!44!!4!!44!4
2022. febr. 4. 14:26
 66/76 A kérdező kommentje:
Csak azt szeretném megértetni, hogy mennyivel jobb logikusan vásárolni autót. Nem feltétlen kell BMW, Mercedes vagy Audi, főleg, ha pénz sem igazán van rá. Megvenni egy autót, talán a legkönnyebb része az egésznek, a fenntartás a másabb kérdés. Mai nap például láttam egy régebbi E60-as, 535-ös BMW-t. (Vagy nem tudom, valami ilyesmi lehetett, nem értek hozzá.) Nagyon szépen nézett ki rajta a 4 kipufogóvég (bár kicsit olyan volt, mintha a másik kettő csak a sportosság kedvéért lett volna utólag odahegesztve), szóval jól nézett ki az autó, csak mikor adott a sofőr egy kövér gázt, nyomta ki magából a kék füstöt. Szerintem szánalmas, mikor valakinek ilyen autója van, és a pénze odáig volt elég, hogy megvegye. Fel kellene már újítani azt a motort, de ahhoz komoly pénzekre lenne szükség. Itt a kis városban, ahol lakom, van egy másik BMW-s is, arról a kipufogó vége van leszedve, mert így jobban dübörög. De magán az autón is látszik, hogy lelakott. Tudnám sorolni, de más is látja, ha ránéz egy autóra, hogy azzal foglalkozva van rendesen, vagy csak megvásárolni volt pénze a tulajdonosnak. Én ezekről az emberekről konkrétan tudom, hogy nem számítanak tehetősnek, ezért cink. A másik dolog. Ismerek egy srácot, 1 millióért vette azt hiszem a BMW 535d-t. Kúpolgat vele itt a városban. Hadd ne mondjam, hogy például egy jobb állapotú, megkímélt Chevrolet Cruze 1,5-2 milliós körüli arról indul. Egy Cruze árából lehetett volna venni abból a BMW-ből kettőt. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy menőnek érezheti magát benne a fickó, csak nem biztos, hogy a tehetősséget mutatja. Azokat már meg sem említem, amelyeknél rohad az ajtó szélénél odalent, meg a küszöb, sárvédő. ilyen autónál engem baromira zavarna ez. És ne gondoljuk, hogy az általam felsoroltakat mind romák birtokolják. Szóval erre a fajta szükségtelenségre akartam felhívni a figyelmet, mikor azt kérdeztem, hogy miért nincs tele német prémiumokkal a videóban látható környék. (Feltételezem, hogy még pénz is jobban lenne ott az embereknek.)
2022. febr. 4. 18:52
 67/76 anonim ***** válasza:
100%

Most ezzel megint semmit nem bizonyítottál.

Az USA-ban is vannak prolik, akik olcsón megveszik a régi, lerúgott autókat és nem költenek rá.

Nyilván egy elit környéken kevés proliautó lesz. Ez itthon is ugyanígy van.

2022. febr. 4. 19:19
 68/76 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező roppant egyszerű dolgod van,csodálom hogy ezt nemtudod magadtól:

mikor megláttad azt a BMW-st vagy legközelebb meglátsz ilyen BMW-st szépen oda mész hozzá , bekopogsz az ablakon, a BMW-s kiszáll és megmondod neki szépen azt amit itt gyakori kérdésen, nézz a szemébe és mond meg neki azt is hogy vegyen inkább japán autót ,és nemcsak neki hanem minden BMW-snek hogy a BMW füstöl arról nem a márkát kell szapulni hanem az igénytelen tulajt, tessék parancsolni ott kell megmondanod a magadét nem itt

2022. febr. 4. 19:31
 69/76 A kérdező kommentje:
De itt is vannak olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint az az igénytelen tulaj. Ezért fontos ide is ki írni.
2022. febr. 4. 19:36
 70/76 anonim ***** válasza:
100%

És azt hiszed mert te itt vergődsz, azert bárki változtatni fog a gondolkodásmódján?

Aki nem költ az autójára az egy japán mindenekfeletti autóra sem fog, és egy idő utan az is ugyanolyan szar lesz.

2022. febr. 4. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!