Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs tele az ilyen...

Miért nincs tele az ilyen környék német prémium autókkal? Másabbul állnak az autókhoz ott, mint Európában, nem akar mindenki német prémiumot?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 2. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szarok lennének, akkor nem tudta volna kiszorítani a japán márkákat. Viszont úgy tűnik még így túlárazottan is kell az embereknek. Nem mellesleg a Toyota még mindig az élen jár (sőt világszinten nézve az első), mert jó autókat csinálnak. Viszont el kéne fogadni, hogy mások a preferenciák, mindenki mást keres egy autóban. Úgy látom neked a Nissan a mindened, én meg a németek felé húzok. Valaki meg a franciát szereti. Ez így van rendjén, de ettől még nem kell a másik márkát lenézni, és szarozni.
2022. febr. 3. 19:26
 42/76 A kérdező kommentje:

Azért veszik a németet, mert az van. Mint mondtam, kiszorították a japánt, kicsi a piaci lehetőség számukra. Amerikában miért a japán autóknak van a második legnagyobb piacuk? Mert olyan rossz autók? Ha jól tudom, még a dél-koreai is megelőzi ott a németet. Ázsiában sem valami népszerűek, így hát marad Európa számukra. Illetve igyekeznek lenyűgözni a németek az ázsiaiakat, azért kerültek hatalmas vesék néhány BMW-re. Ti még mindig elhiszitek a németeknek azt, ami már évek óta nem úgy van.

2022. febr. 3. 20:19
 43/76 anonim ***** válasza:
100%
Túlzottan elvakult vagy. Nem lehet veled értelmesen vitatkozni.
2022. febr. 3. 20:31
 44/76 A kérdező kommentje:

Ezek tények, nem is lehet velük vitatkozni. Egyébként sem szeretem, ha ellent mondanak nekem.

2022. febr. 3. 20:42
 45/76 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szimplán fogyatékos vagy, rendben, most már tudjuk.
2022. febr. 3. 20:49
 46/76 A kérdező kommentje:

Hogyan jutottál erre a következtetésre? Te lehetsz a tudás anyja.

2022. febr. 3. 21:02
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
Csak súgok, a japánok telibe letojják az európai piacot, nekik az csak zsebpénz!! Európába szánják kb a legunalmasabb modelleket japán belpiacon kb minden autóból volt valami izgalmas verzió. :D :D
2022. febr. 3. 21:03
 48/76 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a legunalmasabbakat adják itt el, de még azok is jobbak, mint a németé. Ez a nem mindegy.

2022. febr. 3. 21:12
 49/76 A kérdező kommentje:
Egyébként egy Toyota Camry minden, csak nem unalmas. A Nissanok között is találni izgalmas autókat.
2022. febr. 3. 21:13
 50/76 anonim ***** válasza:
42%
#48 hát a camry az maga az unalom, de Én is inkább a régi japánokat veszem mintsem bármi germán kerüljön a nevemre! :D
2022. febr. 3. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!