Miért nincs tele az ilyen környék német prémium autókkal? Másabbul állnak az autókhoz ott, mint Európában, nem akar mindenki német prémiumot?
Azért veszik a németet, mert az van. Mint mondtam, kiszorították a japánt, kicsi a piaci lehetőség számukra. Amerikában miért a japán autóknak van a második legnagyobb piacuk? Mert olyan rossz autók? Ha jól tudom, még a dél-koreai is megelőzi ott a németet. Ázsiában sem valami népszerűek, így hát marad Európa számukra. Illetve igyekeznek lenyűgözni a németek az ázsiaiakat, azért kerültek hatalmas vesék néhány BMW-re. Ti még mindig elhiszitek a németeknek azt, ami már évek óta nem úgy van.
Ezek tények, nem is lehet velük vitatkozni. Egyébként sem szeretem, ha ellent mondanak nekem.
Hogyan jutottál erre a következtetésre? Te lehetsz a tudás anyja.
Lehet, hogy a legunalmasabbakat adják itt el, de még azok is jobbak, mint a németé. Ez a nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!