Miért akar hibridből szinte mindenki unalmas toyotát, amikor sokkal több vezetési élmenyt adó és megbízható Kia, Hyundai is ott van?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 23:02
21/22 Beviz Elek válasza:
Kérdező, volt egy Toyotád ami egy hulladék volt és emitt utálod a márkát? Megértem, én így jártam az Audival. Add ki a dühödet nyugodtan, szidd a márkát és lépj tovább.
22/22 anonim válasza:
Én azért választottam Toyotát, mert nekem és másoknak is bevált, mint márka, ők foglalkoznak legrégebb óta hibrid hajtással, és nagyon jóra fejlesztették, plusz formailag is jobban bejött, mint más márkák (ahogy néztem az említett kettőnél nincs is sedan, ami nekem a legjobban tetsző forma). De van benne vezetési élmény, legalábbis nekem, ha nem lenne, akkor nem mennék több 100 km-es utakat csak úgy szórakozásból:D Nyilván aki szeret gyorsan menni, vagy kihúzatni a kocsit, vagy a kanyarokban érezni a G erőket, annak az autók 90%-a unalmas. De az olyanoknak, mint én, akiknek maga a vezetés a lényeg, meg hogy egyáltalán úton legyenek, azoknak gyakorlatilag az összes kocsi “élményautó” :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!