Ez a kettő közül melyik gép a megbízhatóbb 6-os ?
Figyelt kérdés
2,5 millióm van rá ezzel a ketővel szemezgetek nagyobb motor jobban tetstzik erősebb bikább de melyik a megbizhjatóbb ?
2022. jan. 30. 14:56
1/37 A kérdező kommentje:
Benzinbe tényleg cvsak 2-3 literrel fogyaszt többet ?
2022. jan. 30. 14:57
2/37 anonim válasza:
jobb kormányos xart akarsz venni
gagyi vagy
5/37 anonim válasza:
mivan Pistike, már csak 2.5 millió? Eddig 3 volt.
6/37 anonim válasza:
Neked Pistike egyik sem megbízhatóbb. Egyik szar másik mégszarabb.
7/37 A kérdező kommentje:
És akkor mi van ha swiftem van most? Én kitörök ebből te maradsz a suzukidba én már akkor a 6osomba fogok ülni
2022. jan. 30. 15:24
8/37 anonim válasza:
Á igen... szarért kastélyt. Vedd meg bármelyiket. Aki ilyen rettentő gazdag, hogy 2 és fél kőkemény forintért luxusautót tud venni, azt ne nagyon izgassák a megbízhatósági problémák, elvégre zsebből kicsapod a milliókat, amikbe a javítások kerülnek majd. De azért azt a Swiftet tartsd meg egyelőre.
9/37 anonim válasza:
#7 Az a helyzet hogy most te maradsz le a Suzukidban én meg lehagylak a 330i-vel. Ma este egy futam?
10/37 A kérdező kommentje:
Az a 330i az két falat lesz a 645el , 3as bmwt az vesz aki mutatni akarja hogy bmw de nincs pénze a komolyabb gépekre
2022. jan. 30. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!