Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak nekem unalmas az hogyha...

Csak nekem unalmas az hogyha egy autó túl megbízható?

Figyelt kérdés
Gondolkodok a kocsim eladásán, mert szinte sosincs rajt semmi bütykölni való, egyszerűen unalmas hogy nem jön soha elő semmi hiba, eddig nem ahhoz szoktam. Eddig akinek panaszkodtan kiröhögött, tényleg annyira fura ez? Mindenki teljesen rá van kattanva a megbízhatóságra..

2022. jan. 29. 18:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél bmw-t , majd lesz bajod.
2022. jan. 29. 18:12
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Már biztos vagyok benne, az elmúlt napokban túl sok lett a troll az oldalon. Már kezdtem megijedni hogy mindenki egyszerre itta el a maradék eszét is :D
2022. jan. 29. 18:14
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Én meg pont azt szeretem ha semmit sem kell szerelgetni. Nekem egy közlekedési eszköz az autó. Sokat megyek vele, induljon mindig.
2022. jan. 29. 18:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek az is baj, hogy valaminek nincs semmi baja, az már elég baj :)
2022. jan. 29. 18:16
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom milyen kocsiról van szó, de ezen könnyen lehet segíteni. Egy-két kanál kristálycukor az üzemanyagtankba, olajat leereszteni belőle majd menni vele egy kört. Nem fogsz unatkozni a következő pár hétben :)
2022. jan. 29. 18:29
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Ha jól értem, a tulajnak az a baja, hogy az autónak nincs baja.

Ez már majdnem a 22-es csapdája. :D

2022. jan. 29. 18:36
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Add nekem, én pedig veszek neked egy 300 ezres suzukit xd
2022. jan. 29. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Nevettek, meg azt hiszitek trollkodik, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem értem amit mond. Néha én is olyan dolgok "javításán" kezdek el gondolkodni, amin igazából semmi javítanivaló nincsen. Nem is kell, hogy nagy dolog legyen, például én a múltkor cseréltem egy ékszíjat. Szükséges volt? Nem kifejezetten. De az előző már másfél éves volt, nekem semmi dolgom nem volt, egy új szíj meg 1200 forintba kerül... hát kicseréltem. Szilentezést is úgy csináltam, hogy bár közel sem voltak már a régiek újszerű állapotban, de azért cserére még nem igazán voltak érettek. Dehát potom pénz az egész és szívesen csináltam, lett belőle egy kellemes délelőtt.

Ez egy hobbi. Valaki csak hobbi szinten csinálja, nekem mondjuk a szakmám/munkám is ez, de a sajátját mindig szívesebben csinálja az ember, mint másét, szóval hiába szopok mondjuk egész héten hulladékokkal, hétvégére megmarad a kedv a sajátomra. Persze ha valakinek mindennapos autója van, akkor ez elég nagy probléma, mert azzal nem lehet túlzásba esni. Az ilyen ember kerítsen magának hobbiautót, ami nem gáz, ha akár hetekig üzemképtelen.

2022. jan. 29. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
vegyetek egy hobbiautót [link]
2022. jan. 29. 18:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az omikronnak agyelszívó mellékhatása is van? Mert ani itt meg az oldalon mostanában az valami csúcs.
2022. jan. 29. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!