Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak nekem unalmas az hogyha...

Csak nekem unalmas az hogyha egy autó túl megbízható?

Figyelt kérdés
Gondolkodok a kocsim eladásán, mert szinte sosincs rajt semmi bütykölni való, egyszerűen unalmas hogy nem jön soha elő semmi hiba, eddig nem ahhoz szoktam. Eddig akinek panaszkodtan kiröhögött, tényleg annyira fura ez? Mindenki teljesen rá van kattanva a megbízhatóságra..

2022. jan. 29. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
#10 Ez nem hobbiautó. Nem egy fostaligára akarunk értelmetlenül pénzt locsolni. Azt agysorvadásnak hívják, nem hobbiautónak.
2022. jan. 29. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Milyen autóról van szó?
2022. jan. 30. 00:25
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
A kérdezőnek gondolom van egy ilyen becsípődése, hogy szabadidejében szeretne bütykölni, és az autóval foglalkozni. De akkor kell venni valami hobbi gépet amit bütykölj, vagy kell más hobbit keresni, ami szintén leköti az időd. Az, hogy egy autó megbízható, és bármikor "munkára" fogható, sosem szabad probléma legyen, és kell is legyen legalább egy ilyen autó az udvaron.
2022. jan. 30. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:
0 kilométeres citroen a barátod, de ha veszel 30.000 kilométerrel minden nap évezni fogod. Hasonló szopásélményt kevesebb kényelemmel Ladában találhatsz.
2022. jan. 30. 08:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Vegyél egy "szabadidőautót" másodiknak.

Lesz egy fostaligád amit bütykölhetsz, de lesz egy rendes autód is, amivel el tudsz menni alkatrészért :)

2022. jan. 30. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!