Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik megbízhatóbb autó?...

Melyik megbízhatóbb autó? Audi A6 C4 2.5 tdi (nem a V6), vagy BMW E46 320i?

Figyelt kérdés
Motorikus értelemben érdekel inkább. Csak kíváncsiság, nem vételi szándék.
2022. jan. 25. 23:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
A 2.5 TDI-t be kéne tiltani, olyan szar. Inkább a 20i
2022. jan. 25. 23:49
 2/11 A kérdező kommentje:
A régi 5 hengeres is?
2022. jan. 25. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
**Bocs, benéztem. Mivel az e46-tal együtt említetted nekem reflexből az újfajta hathengeres 2.5 ugrott be, ami híresen szar. A C4-es öthengerese nagyon jó motor!
2022. jan. 26. 00:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Audi, de hát ilyeneknél nagyon nem mindegy már az előélet sem.

Mondjuk reálisan nézve nem lehet opció ez a két autó egyszerre

2022. jan. 26. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Elég öreg autók, így mindkettővel nagyon beszophatod ha rosszul választasz. Nekem az M54-es motorú E46-tal van tapasztalatom, azok elég jóó konstrukciók, pár dolog van amire oda kell figyelni, de amúgy stabilak nagyon.
2022. jan. 26. 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Meglepő hogy C4-es kérdést találtam, nem túl nagy piaca van itthon.

Van két féle 2.5 TDI AAT és AEL 116-140 paci.

Mindkettő nagyon jó, nem kicsit , nagyon! Ha megbízhatóságot nézünk, akkor 100%-ig befutó. De egyébként c4-ből nem rosszak a benzinesek se.

Amúgy felhasználás függő. Bár E46-ot személy szerint nem vennék mert egyaz tömeg autó, másrészt meg kicsi is. Akkor már inkább E39-es 5-ös. Szebb is ,nagyobb is stb. E39-ből is jók a dízelek, bár a TDS-t sokan szidják de egy jó 530D-t elfogadnék.

De ha csak ez a két autó az opció, mindenképp a c4-re szavazok, viszont:

Értelmes példányt nem találsz belőle, illetve azt még talán igen de tényleg patikát esélytelen. Multkor volt fent 2,25 millióért egy Frontos AEL, az tényleg patika volt kb 1 hét alatt elvitték. Ráadásul mint mondom nem is quattro volt...

Ha nem száguldozni akarsz, hanem autózni és megbízható technikával közlekedni akkor a c4.

2022. jan. 27. 02:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Szemezgetek velük, igen. :) Amúgy én úgy látom, csak itthon van magasan az áruk, külföldön ilyen 1 millió környékén is láttam Quattro-t, s nem volt borzalmas állapotban, persze küllemre. De ha még motorikusan nem is 100%-os, már a kasztni miatt is megéri, mivel állítólag nem egy rohadós típus. Annyira nem baj, ha nem patika, egy jó polírozás, kormány újrabőrözés sokat dob egy kocsin, persze újszerű nem lesz, de 25 évesen csoda, hogy még mennek, minden km ajándék. :)
2022. jan. 27. 03:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy csak a 2.5 tdi :)
2022. jan. 27. 03:05
 9/11 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, én most adtam el az enyémet, az 1.9 TDI volt. 410 ezer km-el, de nagyon ramaty állapotban volt mert nem volt pénzem fenntartani mikor nem dolgoztam. Amúgy itthon nem nagyon van szép állapotú, alapból nem egy elterjedt típus pe
2022. jan. 27. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Pedig nekem egyik személyes kedvencem, a forma is szép és rendkívül jó konstrukció.
2022. jan. 27. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!