Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért akar hibridből szinte...

Miért akar hibridből szinte mindenki unalmas toyotát, amikor sokkal több vezetési élmenyt adó és megbízható Kia, Hyundai is ott van?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 23:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Mert a megbízhatóság a fontos, nem a vezetési élmény. Ha az lenne fontos, akkor BMW-t meg hasonlókat vennénk…
2022. febr. 1. 23:15
 2/22 A kérdező kommentje:
Épp ezért nem hibrid német prémiumot írtam, mert az valóban nem a megbízhatóság csúcsa. Viszont egy kia, hyundai ha valaki azt mondja, hogy nem megbízható vagy költséges fenntartani, az nem ért az autókhoz. Kia Niro például nagyon eltalált lett, egyszer kipróbálhattam és prius után kész megváltás volt vezetni.
2022. febr. 1. 23:39
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
prius elég lejárt lemez a toyota adja el 1 csomó helyre a hibridhajtását..
2022. febr. 2. 00:20
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar mindenki.

Az általad említett márkákból is veszik a hibrideket.

2022. febr. 2. 00:44
 5/22 anonim ***** válasza:
87%

A Toyotának neve van, és több évtizedes megbízhatóságra tekint vissza, ismerik az emberek. A japán minőséggel, tervezéssel, kapcsolatban meg általánosságban pozitív a megitélés, pl. már a 80-as évektől kezdve(90 után meg főleg) a különböző elektronikai készülékeken keresztül (rádiómagnó, videó, fényképezőgép, stb.) találkozhattak vele az emberek.

A Kianak meg általánosságban a koreai technikának pl. nem ismert ennyire a neve, régebben nem is mondták annyira megbízhatónak, aztán persze sokat fejlődtek. Idő kell ahhoz, hogy az emberek megismerjék és jó vélemény alakuljon ki.

2022. febr. 2. 01:31
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk mert aki közlekedni akar elsősorban az leginkább aszerint fog mérlegelni, hogy menyniért lehet fenntartani, mennyire megbízható stb.
2022. febr. 2. 05:38
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

Azért bármennyire is jó a Hyundai és a Kia, de a Toyota még mindig nagyobb név.

Ráadásul azért azt felejtsük már el ezeknél a hétköznapi autóknál, hogy vezetési élmény. :D Mindegyiknél nulla. Vezetési élményt sportautó tud adni.

2022. febr. 2. 06:17
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy 7-es írja, semmi vezetési élmény nincs egyik hétköznapi családi autóban se. Engedjük el ezt, dettó ugyanaz az összes. Akkor jöttem erre rá, amikor megvettem az mx-5-öt. Na, az vezetési élmény. Azóta ültem mindenben, mindenféle villanyban és hibridben meg dízelben, legyen az kicsi vagy nagy, semmi. Az összes nulla. Egyszer te is beülsz egy sport(os)autóba és rögtön rájössz, hogy csak közlekedő edényed volt eddig. Amivel semmi baj nincs, de pont ezért nem nézünk semmi vezetési élményt hétköznapi autóknál, mert nincs. Legyen megbízható, fogyasszon keveset, ennyi. Ezt pedig nagyon jól tudják a Toyoták.
2022. febr. 2. 06:24
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
A kia-nal milyen vezetési élményről beszélsz ? Mesélj, mit nem vettem észre ?
2022. febr. 2. 06:29
 10/22 anonim ***** válasza:
86%
Ha pedig valóban vezetési élmény, abban is jobbak a Toyoták, mint a Kia. Ok, a Hyundainak van egy két sportos modellje, de azért egy Toyota Yaris GT, egy GT86 vagy az új Supra minden szegmensben veri a Hyundai ún. sportos modelljeit. És akkor a régi sport Toyotákról nem is beszéltem (régi Suprák, Celicák, MR2-k).
2022. febr. 2. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!