Szívó benziből, turbós?
jaaa, akkor csináld meg. :D :D
Játszós autót? egyháromból.. aha.. :D
Nincs több kérdésem, a tanú elmehet. :)
Most lehet itt gúnyolódni de se pályázni nem szeretnék vele sem gyorsulásra járni… ez egy spontán jött dolog van a műhelyben egy motor már vagy egy éve csak ott áll nem értem miért lenne kötelező mindjárt egy 2jz-t csinálni…
Hétvégente tökéletes el hülyéskedni az az 1.3.
Bármi tökéletes tud lenni, ha ismered a határait, de tapasztalatból mondom, hogy hamar kevés lesz... akkor meg már jobb, ha eleve nagyobb potenciállal rendelkező motort választ az ember.
Szvsz 1.6 alatt nem éri meg tuningolni.
A legolcsóbb még értelmes ECU a Megasquirt, de nagy szívás is van ám vele, mire azt felprogramozza valaki... ha egyáltalán találsz olyat. Ez is olyan 200ezer. A legjobb ár/érték arányú pedig a VEMS, na az kb. 500ezer. Ja, és még ezekhez jön a programozás, ami min. 50ezer.
A turbó még oké, hogy van, de kell leömlő is a kocsira, és azt össze is kell hozni a kipufogóval. Az se 2 forint. :) Egy leömlő mondjuk 80ezer, majd egy 50-esért összefoldozzák a kipuffal. És most elég olcsó árakat mondok ám!
Az 1.3-as szívó mennyi? 75le? Na ha ezt megfújod az általad mondott 0.5barral (0.8 esélytelen gyári motorral), lesz mondjuk egy 100le körüli autód. Mint egy jobb 1.4-es szívó. :)
Ha meg játszós autó és egyszerűbbet akarsz, akkor inkább kompresszor. Egy 1.3-as motorra tökéletes az AMR500-as supercharger. Az is tud 0.5-bart, nem kell leömlőt, kipufogót berhelni. Maga a kompi kb. 50ezer + postaköltség az Aliexpressen vagy Ebayen.
Vagy nitro szett. 300ezer egy számítógépes verzió. 2,5 óra alatt berakják és ha megy a nitro, kapsz +30le-t. Vagy +50-et, bár szerintem azt már nem bírná el az 1.3.
azért gúnyolódok mert okosabbnak gondolod magad. :)
Azért mondtam hogy akkor csináld meg. Én csináltam már, mondjuk az azóta is megy. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!