Ilyen nyugodtan közlekedtek ti is?
Ha azért váltott volna sávot amiért gondolod, akkor a kereszteződés után behúzódott volna a belső sávba és nem állt volna be a külsőben másodiknak a fehér furgon mögé.
Kikerülte mert a másik elaludt. Nem verte a kormányt, nem ordított, nem dudált hogy a másik keljen fel és mozduljon már.
Ezt magamon is észrevettem. Amíg otthon éltem addig rohantam, ideges voltam, ha rengeteg időm volt akkor is gyorsan mentem, zavart mindenki aki betartotta a sebességhatárt és épp nem lehetett előzni hiszen lehetne többel is menni. Kiköltöztünk Angliába, első lépésként szidtam őket hogy miért nem tudnak haladni és balra tartani, második lépésként átvettem a mentalitásukat de amint hazalátogattam a határt átlépve ugyanolyan idegbetegen mentem mint korábban, harmadik lépésként pedig már az sem hat rám ha hazamegyünk, nyugodt vagyok otthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!