Ilyen nyugodtan közlekedtek ti is?
Vezetni mindig higgadtan vezetek, de Magyarországon az ennyire lassú haladást semmi nem indokolja. Főleg itt Szabolcs megyében.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy belül higgadt vagyok, de azért odataposok annak a gáznak addig míg el nem érem a megengedett sebességet (+- néhány %, út- és látásviszonyoktól függően)
A videóban látható módon soha nem vezettem még, Magyarországon ez már tötymörgésnek számítana. Amit itt normálisnak ítélünk meg, azért ott Amerikában kirángatnának a rendőrök a kocsiból. Ezért is kell utána járni a dolgoknak mielőtt valaki idegen országban vezet és igyekezni kell mindig alkalmazkodni az ottani körülményekhez, mert ahogy itt nem vagyunk felkészülve arra, hogy egy amerikai feltart minket miközben igyekeznénk a melóba, úgy ott sincsenek felkészülve arra, hogy egy magyar lakott területen 60-65-el szlalomozik és átcsusszangat a "halvány piroson".
Az ugye meg van mindenkinek, hogy San José az USA-ban van, a műszer pedig mérföld/órában és nem kilóméter/órában mér.
Szóval az USA-ban vélhetően kínosan betartanám azt kb 30 mérföld/óra sebességhatárt...és itthon sem nyomom tökig a gázt, ha tőlem 100 méterre piros a lámpa.
Hmm.... Engem tanulóvezetőként lecseszett az oktató, mikor az első forgalmi órában ennyire tötyi-mötyiztem....teherautóval...
Ez forgalmi vizsgán kb egy bukást eredményezne, mondván "feltartja a forgalmat"
Persze, ha így halad mindenki, akkor nincs mit tenni, te is tötymörögsz, bár az a kormány"rángatás"/tekerés, ahogy még az elején kikerülte az autót, az valami borzalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!