Ha a fékpedált a teljes fékezésik benyomjuk akkor azzal együtt a motor is leáll?
Ha mindenképp szimulátorokkal akarsz szüttyögni, javaslom az iRacing nevű játékot. Ott aztán van lefulladás, törés, minden, még az autó is frankón berángat, ha túl gyorsan emeled a kuplungot (mint a valóságban), vagy akár le is fullad. Megállni is úgy kell, hogy üresbe kiszeded, mert lefulladsz, meg ilyenek.
Bár, én sem javaslom a szimulátorosdit. Nem ad releváns tapasztalatot, mert semmit nem érzel abból, ami történik. Hiányzik a fizika része, ami sokat dob a vezetési élményhez.
#11 vagyok. Én sem vezettem előtte sose fél métert sem, az első alkalmam a tanulóautóban volt, mégis elsőre ámentem (csak elsősegélyből húztak meg 1x). Még azt sem mondhatom, hogy átszenvedtem magam rajta, mert 35 ténylegesen levezetett órából meglett, és ezek ráadásul nem teljes órák voltak, hanem tantermi, 45 perces órák. Szóval nem lehetetlen az.
Igaz, utána para egyedül kimenni az útra, de whatevör. Én úgy voltam vele hogy ok, bénácska vagyok, nem tudom annyira ügyesen tartani a forgalom tempóját, nem vagyok kellően dinamikus, de attól még menni kell, hát kit érdekel. Van fék meg váltó meg gáz a másik autón is, nem csak az enyémen, ha valami nem tetszik nekik, akkor megelőznek/kikerülnek/akármi. Így is volt. Aztán belejöttem elég hamar, nem volt nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!