Mennyi ideig tartott a jogosítvány megszerzése mindennel együtt?
Februar vegen iratkoztam be,utana bezartak a covid miatt.
Nem siettem a vizsgaval,gondoltam ugyis felhalmozodtak az emberkek igy csak juni 16.an vizsgaztam.
Nyaralas miatt csak juli 14.en kezdtem a vezetest.aug 26.an vizsgaztam.
Aug. 15 volt az elsosegely tanfolyam,23.a vizsga.
Minden elsore sikerult,30.oran volt a forgalmim.
na akkor én rossz helyen vagyok, kb. csak 6 hónap volt mire oktatót kaptam :D
és sehol sem tartok
Akkor én itt leköröztem mindenkit, február második felében lesz két éve, hogy elkezdtem, és még nincs a kezemben a plasztik kártya. :D
2020. feb. 20. körül kezdtem az e-learninget, szeptemberben vizsgáztam, elsőre meglett. Akkoriban azt hiszem, nem volt hely az oktatónál, mindenesetre vártam, hogy majd szól, de nem tette, ősz végén, télen meg nem akartam vezetni járni. 2021 május elsején volt az első vezetés órám, heti egyszer 3 óra, de voltak kimaradt alkalmak bőven. Október közepe-vége környékén, óra előtt 30 perccel hívott, hogy ne várjam, mert bevonták az engedélyét ittas vezetésért. Lévén, hogy egy személyes cég volt, másik iskolát kellett keresnem, pont, mikor már csak 1-2 gyakorló alkalom lett volna hátra. Iskolaváltáskor kötelező volt 10 órát vennem, heti egyszer 2 óra. Másodjára lett meg a forgalmi vizsga, november közepe felé. Még az elsősegély lenne hátra, de elfogyott a lendületem... Pedig tudom, ez már a legkevesebb, kvázi vicc kategória a többihez képest.
Srácok miért vártok félévet a sulihoz? Én egyből elmentem és kerestem, ahol heti 2-3 mehetek. 2 hónap alatt megvan úgy.
#8as szerintem ne halogasd! Ez már a legkönnyebb része, minel előbb megvan annál előbb utakon vagy :) csak bekell ülni, utána otthon ytn megnezni 30p vidit. Ennyi az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!