Egy négy éves Tundra SR5 áthozatala Európába hány millió és hány százezer forinttal drágítja meg tengerentúli vételárát (papírozással, konténeres szállítással, lámpák EU-sra cserélésével, mindennel együtt)? Nem pontos árra kérdezek rá, hanem, hogy...
Ott kezdődik a probléma, hogy egy 40 lábas konténerbe is csak 1 fér bele (20 lábasba egy sem), hacsak nem lehet szétszerelni és rövidíteni rajta kb. 30-35 cm-t. Csak találj olyan céget, aki vállalja, hogy szétszedi és nem fog sérülni semmi rajta.
Mondjuk azt nem tudom fejből hol gyártják, a fenti át kínai/japán import. USA lehet kicsit olcsóbb, ha onnan hozatod
Mert mekkora ez az autó hogy nem fér be egy konténerbe??
Kb 2.4 * 6 méter. a konténer belseje.
#4: Online katalógus szerint 6,5 m körül...
Csak azért pontoztál le, mert nem ismered a típust, vagy tudsz indokolni is?
Vajon miért lehet ennyire drága a konténeres szállítás?
Ha jól tudom (persze igen könnyen lehet, hogy tévedek) csupán alig néhány éve talán ilyen másfél millió forintokért hozhattál amerikai autót rotterdami kikötőkbe.
Kérdező,
lehet nem nézel híreket, de van egy covid nevű dolog az elmúlt kb. két évben. Teljesen megborította az interkontinentális szállításokat. Az árak és a szállítási idők is elszálltak.
#3,5
Hát akkor a *urva anyját az egész rohadt vírusnak és körülötte levő mizériának!
Annyira, de annyira elegem van már belőle! Minden területen folyvást keresztbe tesz az a mikroszkópos mocsodék nekem!
Nem csak neked...
Ezzel foglalkozom, nem egy egyszeri álomautó importot nem tudok megoldani, hanem a mindennapi munkám része a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!