BMW E46 Coupe ülésfűtés miért nem működik? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
M54B22 motoros 2000 évjáratú E46 coupe-m van. Bőrbelsővel. Elől van ülésfűtés, mind a 2 oldali ülésnek külön kapcsolója van, 3-3 állásúak. Tehát 3 fajta melegségi fokozaton tudnak fűteni. Amióta bejött a télies idő, egyik sem működik. (Régebben már csinálta ezt de akkor csak a vezetőoldali) bekapcsolom akkor kb fél másodpercig világít aztán egyből ki is kapcsol. Nem gondolnám, hogy fűtőszál baja lenne, mert akkor szerintem 1 pillanatra sem kapcsolna be. Mi lehet a probléma megoldása?2022. jan. 11. 20:23
11/29 A kérdező kommentje:
A befecskendező teljesen más. Ma kérdeztem az egyik villamosságis barátomat és ő azt mondta, hogy biztosan nem biztosíték baja van, mert ha az lenne, akkor 1 pillanatra sem kapcsolna be. Na akkor?
2022. jan. 12. 22:11
12/29 anonim válasza:
Ez nem bizti lesz. Sokkal nagyobb sz#pás lesz itt sajnos. Kontakthibás, zárlatos a rendszer valahol. Bekapcsolod, egy pillanatig engedi de utána lekapcsolja magát a túlfeszültség miatt. Kezdd az ülések alatti csatlakozásnál, ha ott nincs hiba akkor kábelköteg, és ha ott sincs akkor jön a cumi, az ülés belsejében van a bibi. Ha meg akarod csináltatni üléshuzat szétvág, megszerel majd újrahuzatni, de egyszerűbb ebben az esetben új ülést keresni.
13/29 A kérdező kommentje:
Nem hát. Nem tudom a többiek miért mondták. Hétvégén lesz időm foglalkozni vele. Akkor az ülés alatti csatlakozókkal kezdem. De ott mit nézzek és csináljak? Ugye nagyon hozzájuk se férek. Teljesen előre tolom és hajtom majd az üléseket és ugye oda guggolok és hajolol majd amennyire tudok, de mit csináljak?
2022. jan. 12. 22:26
14/29 anonim válasza:
Kábel, ülésben lévő egység kimérése külön-külön először is, ha a csatlakozónál nincs látható sérülés.
15/29 A kérdező kommentje:
Nincs mérőeszközöm - azaz multiméterem. Tehát egyenlőre csak szem van. AkkorM
2022. jan. 12. 22:32
16/29 anonim válasza:
Akkor vidd el szakihoz, vagy ruházz be egy multiméterre, pár ezer Forintért lehet kapni.
17/29 A kérdező kommentje:
Először mint mondtam csak itthon magamnak szeretném megnézni költségmentesen, hátha meg tudom oldani én is a hibát.
2022. jan. 12. 22:43
18/29 crudy válasza:
Ha már kiderült, hogy villamossági haverod, miért nem ő segít neked? Nem lenne egyszerűbb?
19/29 A kérdező kommentje:
Mert nem autóvillamosságis és ő sem tudja, hogy hogyan lehetne megoldani.
2022. jan. 13. 08:02
20/29 A kérdező kommentje:
Na szóval mi a hiba megoldása?
2022. jan. 15. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!