Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 Coupe ülésfűtés miért...

BMW E46 Coupe ülésfűtés miért nem működik? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
M54B22 motoros 2000 évjáratú E46 coupe-m van. Bőrbelsővel. Elől van ülésfűtés, mind a 2 oldali ülésnek külön kapcsolója van, 3-3 állásúak. Tehát 3 fajta melegségi fokozaton tudnak fűteni. Amióta bejött a télies idő, egyik sem működik. (Régebben már csinálta ezt de akkor csak a vezetőoldali) bekapcsolom akkor kb fél másodpercig világít aztán egyből ki is kapcsol. Nem gondolnám, hogy fűtőszál baja lenne, mert akkor szerintem 1 pillanatra sem kapcsolna be. Mi lehet a probléma megoldása?

2022. jan. 11. 20:23
1 2 3
 1/29 crudy ***** válasza:
89%
Biztosíték hiba, csatlakozó hiba, kábel hiba. Én biztosítékkal kezdené.
2022. jan. 11. 21:11
 2/29 anonim ***** válasza:
Egyik hete láttam ilyen problémát egy BMW-s csopiban, ha jól emlékszem biztosíték volt a hiba.
2022. jan. 11. 21:20
 3/29 A kérdező kommentje:
Akkor cseréljem ki a biztosítékot? De kérlek titeket, hogy segítsetek már! Hány darab biztosíték? 1 vagy 2 a 2 ülésnek? Egyébként köszönöm az eddigi segítséget!
2022. jan. 11. 22:07
 4/29 crudy ***** válasza:
89%
Kesztyütartót lenyitod, lesz két pöcök, azt elcsavarod és lenyitod a biztosítéktáblát. Lesz ott egy papír amin németül fel van sorolva, hogy melyik biztosíték mihez tartozik. Gondolom egyedül is le tudod fordítani. Ha meg van megnézed, hogy jó e. Ha igen, ha nem, keresel egy ugyan olyat, pl a világításét mert azt tudod, hogy jó, és arra kicseréled, próba. Ha megjavul, a biztosíték tuti rossz, ha nem akkor lehet rossz az érintkezés vagy nem is ott a hiba. Azért azt ne várd, hogy megcsináljuk helyetted az autót
2022. jan. 11. 22:16
 5/29 A kérdező kommentje:
Vettem már ki biztosítékot, tehát menni fog. Németül nem tudok, ezért jó lenne, ha megmondanátok, hogy mit keressek németül. Amúgy semmiféleképpen sem tennék át másikat máshonnan, 1 rakat van itthon, tehát újra cserélném ki. Csak meg kellene tudni, hogy melyike(ke)t?
2022. jan. 11. 22:27
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Sitzheizung van a dobozon írva és annak megfelelőjét vedd ki.
2022. jan. 11. 22:53
 7/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Akkor ugye megnézem, hogy ez hanyas számhoz tartozik és azt a számút cseréljem ki ugye?
2022. jan. 11. 23:06
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

Csak a rossz biztosítékot cseréld, a jót nem kell.

Ha bele nézel látszik melyik égett ki.

2022. jan. 12. 07:36
 9/29 A kérdező kommentje:
Nyilván csak a rosszat fogom. De ha jó, akkor nem az a hiba.
2022. jan. 12. 08:46
 10/29 crudy ***** válasza:
100%
De lehet. Pont e46-nál jártam így. Ezért mondtam, hogy cseréld ki arra amelyikről tudod, hogy jó. Nem végleg, hanem próba miatt. Nekem a befecskendezők biztosítéka volt rossz. Kiszedtem és szemre hibátlan volt azonban ha megkapargatam a biztosítékot és a foglalatot akkor jó volt.
2022. jan. 12. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!