A régi Swiftekben volt valaha ülésfűtés?
Láttam, hogy hirdetnek egy 2003-as Swiftet, amiben van ülésfűtés...
Én sok fajta Swiftet láttam, van amelyikben klíma is van, valamelyikben 4 e ablak, van amelyikben 2, stb, stb., az enyém automata váltós.
Viszont most láttam egy Facebookos hirdetést, hogy ülés fűtéses Swift és a kapcsolók ott vannak ahol az ablakemelőé szokott lenni...
Ez gyári vagy vmi utólagos Sufni tuning?
Meglepő módon volt olyan piac ahol rendelhető extra volt hozzá. De a képen látható kapcsoló valószínűleg egy utólagos beépítés eredményen, mert a gyári kapcsoló nem így néz ki. Szomszédom az Ladájába rakott MG fűthető üléseket, na ahhoz kreált hasonló kapcsolót.
Az jó, ez csak azért gáz mert a Swift elektromos rendszere nem nagyon bírja az ülés fűtést, főleg kettőt egyszerre, megsüti a generátort vagy rosszabb esetben kigyújtja az autót :D
Ezt nem tudom honnan szedted. Nyilván ha raktak bele ilyet akkor bírja.
Elbírja a gemerátorod, nem vesz fel ülésenként 60w-nál többet. Az 5 amper, a generátorod meg 60 ampert biztos tud termelni. Ha kirakod az elakadásjelzőt, az vesz fel ennyit. Vagy az ablaktörlő, esetleg rádió közepes hangerőn stb.
Azért égett meg a szivargyújtód, mert gondolom rommá volt oxidálva a 20 éves csatlakozó, vagy zárlatos volt az ülésfűtésed.
"megsüti a generátort vagy rosszabb esetben kigyújtja az autót "
A két ülésfűtés kb. 100Watt. Ezért van hogy mindig kigyullad a swift amikor az önindító 1000 watttal teker. Ergo nincs swift, nincs probéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!