Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet egy szivargyújtó elosztó...

Lehet egy szivargyújtó elosztóról két ülésfűtést működtetni?

Figyelt kérdés
Lehet baj abból, ha egyszerre két szivargyújtóról működtethető ülésfűtést is használok az autóban egy elosztóról? (Az elosztóban van egyébként harmadik foglalat is, de azt nem tervezem használni.) Mennyire terheli meg a két ülésfűtés az elosztót és a szivargyújtót?

#szivargyújtó #ülésfűtés #Szivargyújtó elosztó
2021. márc. 10. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

A fogyasztását nézd meg , mennyit vesz fel az ülésfűtés.

De így nem tűnik jó ötletnek mert maga a csatlakozás az csak egy ponton ér össze és ezen kevés áram tud át haladni. Én is volt hogy bedugtam egy 50 wattos fogyasztót és amit beledugtam az szét olvadt. Maga a szivargyujtó aljzat az bírta a hőt.

2021. márc. 10. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek az ülésfűtések 30-50 W között vannak, a szivargyújtók általában 10-15 ampert (120-180 W) bírnak, szóval elvileg nem lesz gond.
2021. márc. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!