Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szivargyújtó átkötése csak...

Szivargyújtó átkötése csak gyújtásos működésre megoldató?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Skoda Fabia 2005. A szivargyújtó folyamatosan üzemel. Mennyire drága / bonyolult átkötni úgy, hogy csak akkor kapjon áramot, ha gyújtás is van / gyújtás után még benn a kulcs? (Mint a rádió.)

Ez többek közt azért is lenne fontos és jó, hogy a GPS és a dashcam se üzemeljen, ha leállítom az autót és ott hagyom a parkolóban. Be vannak állítva, hogy automatikusan kapcsoljanak le az utazás végén, de ugye azt onnan tudják / tudnák, hogy megszakad a tápellátás. De, így nem. És volt már, hogy késésben voltam, siettem és nyilván, mikor visszamentem még mindkettő vígan üzemelt (és húzta az aksit).

De, más rá kötött fogyasztókat sem szeretném, ha üzemelnének gyújtás nélküli állapotban.

Válaszotokat előre is köszönöm! :)

2020. dec. 4. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megoldható. Nem drága, nem bonyolult.

Üdv!

2020. dec. 4. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
az mk1 fabiat nem ismeremy de más vag autón lehet kódolni
2020. dec. 4. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Autóvillamossági szakember párezer forintért megoldja neked.
2020. dec. 4. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. dec. 5. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!