Mi a véleményetek a különböző multiknál kapható, szivargyújtóba csatlakoztatható fűthető ülésvédőről?
Előny:
- működik, általában elég sokáig
- egyszerűen használható
Hátrány:
- Általában nem szabályozhatóak
- Néha nem vízállóak (kidőlt kóla = zárlat)
- Állati csúnya, sérülékeny és útban tud lenni a huzat és szivargyújtó közti kábel
- Gyújtás nélkül is szivargyújtó-áramot adó kocsikban simán úgy felejted és nullára szopja az akkudat.
- Néha bizony ki tud gyulladni, inkább füstveszéllyel, mint kocsileégetés, de azért elég kellemetlen.
Pont úgy, ahogy az első leírta. Annyit tennék hozzá, hogy én megkérdeztem, mennyiért szerelnének be ülésbe építettet "szépen" (pár éve) és akkor 40e /ülést mondtak, ez után döntöttm úgy, jó lesz a csúnya is, annak akkor volt 4e ft darabja az Aldiban.
A kábelhez én vettem egy megfelelő alakú szivargyújtó elosztót és azzal sikerült úgy beszuszakolni az ülés alá, hogy nincs annyira útban.
Bekapcsolva felejtés ezeknél kevésbé játszik, mert a kis fokozaton is olyan meleg sokáig nem bírja az ember - én csak az első 5-10 percben használom, utána már fűt a kocsi.
Nekem eddig kétféle volt, mindkettő fokozat- és ki-be kapcsoló nélküli. Öt perc alatt keményre főzte a tojásaimat.
Rá kellett húznom egy plusz vastag huzatot, hogy valamennyire visszafogja a grillezést.
Mindenesetre még mindig működött, amikor már az ülésre rögzíthetetlenségig torzult formája és felfogatásai miatt leselejteztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!