BMW tükörfűtés problémát mi okozhatja?
Régi, 2005ös...
HM mindkét autóm öregebb... Nuku tükör fűtés... Nuku probléma 😆
A 36 illetve 49%-os hasznos válaszadási arány mindent elmond rólatok, úgyhogy a nekem adott válaszaitokat nem is kommentálnám, mert sajnos azok sem sikerültek jobban.
Utolsó válaszolónak: igen, ami nincs az nem tud elromlani :D engem is csak azért bosszant valoszinuleg, mert eddig volt, és hozzászoktam.
Jaj. Csúnyán átverhették a kérdezőt azok a magyar autókereskedők akik árulták ezt az öreg BMW-t. Biztosan német doktornő tulajdonosé volt. Inkább az valószínű, hogy a kérdező az autó nyolcadik tulajdonosa és a kilométer óra is a valós távolság harmadát mutatja! Nem hiszem hogy a tükörfűtés hiánya lesz ennek az autónak a legnagyobb baja!!
Ne költsél a tükörfűtés javítására kérdező! Lesz ennek még nagyobb baja is ami miatt akár a roncstelepen végezheti. Kivéve akkor ha az autó vételárának a kétszeresét akarod rákölteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!