A szivargyújtó helyére csatlakoztatott Fm Transzmitter miért nem működik a sima töltő pedig igen?
Egy 2001-es Ford Focusról van szó. Az autóban 2 darab szivargyújtó aljzat van. Egy elöl, egy pedig hátul.
Na most az elsőben a csak a töltő működik. Világít, tölt, minden. A transzmitter elöl nem kap áramot. Semmit se csinál. A hátsó aljzatban viszont megy mind a kettő. Működik a transzmitter ahogy bedugtam, lehet hallgatni a zenét és a töltő is működik.
Erről a termékről lenne szó: [link]
Én arra tudok csak gondolni, hogy más feszültséget ad le az első és a hátsó aljzat és az első az nem elég vagy túl sok a transzmitternek.
Valami ötlet mitől lehet? Illetve hogyan lehetne megoldani?
El fogom vinni mesterhez, de gondoltam előtte felteszek egy kérdést itt. Hátha másnak is volt hasonló problémája.
A feszültségben nem lehet különbség. 12V mind a kettő. Az áramfelvétele is közel hasonló lehet a két eszköznek.
Én arra tippelnék, hogy az első csatlakozó kicsit más kialakítású és pont nem érintkezik a transzmittered csatlakozója.
"Én arra tippelnék, hogy az első csatlakozó kicsit más kialakítású és pont nem érintkezik a transzmittered csatlakozója."
Nekem is ez volna a tippem.
Ennek megpróbálok utána járni.
De ebben az esetben a hátsóban se működne, nem?
Esetleg a 2 aljzatot meg lehet cserélni?
"Esetleg a 2 aljzatot meg lehet cserélni?"
Valószínűleg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!