Szivargyújtó csere?
Figyelt kérdés
2001-es Renault Thaliám szivargyújtója elég gatya állapotban van,az aljzat forog körbe,koszos,szerintem az érintkező részei szét is vannak esve kicsit,csak akkor működik ha pont jó helyzetben van.Most vettem tranzmittert azt meg rá kell nyomni de menet közben kirázkódna.
Ennek a cseréje mennyire bonyolult folyamat,szerelőnél milyen árszint?Gondolom le kell szedni a középkonzol burkolatát és onnan bekötni valahogy az újat,inkább a szerelés tartna tovább.
Megkérdezném szerelőtől de ugye vasárnap van :D
2021. febr. 7. 14:22
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg filléres tétel. Esetleg annyit lendíthetsz az ügyön, hogy szerzel egy bontottat.
2/3 A kérdező kommentje:
Közben én is utánanéztem,nem olyan bonyolult csak le kell szedni a burkolatot.Majd megpróbálom én,valamennyi gázsim van hozzá mert elektromos karbantartóként dolgozok csak autókat nem ismerem annyira.Ezek az aljzatok is szabványosak,nem?Tehát nen típusspecifikusok.
2021. febr. 7. 14:50
3/3 anonim válasza:
Párszáz ft az új is és kitudod magad is cserélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!