Kiég a biztosítékom, ha megint kiégne akkor tegyek bele egyel nagyobbat vagy kisebbet?
Figyelt kérdés
Szivargyújtómról van szó.
Eddig csak telefontöltésre szoktam használni, nem volt gond vele, viszont most vettem 2 ülésfűtés szettet és ezt működtetem a szivargyújtóról kb. 3-4 napja és most kiégett a biztosítékom, nagyobbra vagy kisebbre kell váltani ha netán megint kiégne?
Ülésfűtésre ez van írva hogy max. 5a 12/24V
A biztosítékom jelenleg 10V ha jól emlékszem
2021. nov. 17. 11:30
1/13 anonim válasza:
10A lesz az, nem 10V.
Sok neki a 2, ezért ég ki.
Nagyobbra kéne cserélni, hogy ne égjen ki, de ez erősen ellenjavalt.
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkább ne is használjam az ülésfűtést? Pedig olyan jó ötletnek tűnt most így a hideg miatt is jól jött volna
2021. nov. 17. 11:43
3/13 anonim válasza:
Vagy egyesével, vagy kisebb teljesítményű kell helyette.
4/13 anonim válasza:
Az ülésfűtést direktre kell kötni, nem bírja a szivargyújtó aljzat.
5/13 anonim válasza:
Ahogy mondják, biztosítékból csak gyárilag megadott értékűt szabad használni. Nem érdemes egy ülésfűtésért egy elektromos tüzet kockáztatni.
6/13 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, mit jelent,hogy direktre kell kötni? Nem értek ehhez sajnos :/
2021. nov. 17. 12:06
7/13 anonim válasza:
#6 Jobb is, ha nem tudod, mert csak a legnagyobb idióták csinálnak olyat.
8/13 A kérdező kommentje:
Autóm útmutatója szerint max. 200W teljesítményű a szivargyújtóm, akkor ezekszerint növelhető?
2021. nov. 17. 12:32
9/13 anonim válasza:
Azt direktbe. Jó hogy nem mán egyből az akksitol húz be kábelt. Természetesen azt is beiktatott.biztisitek nyelkul.
Ennyi erővel hajtogasson bele egy drótot nem e? Atya világ
10/13 A kérdező kommentje:
Max.200 W teljesítményű a szivargyújtóm, akkor 10A helyett tehetek 15Amperosat?
2021. nov. 17. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!