Utcai verseny kocsi építés! Szerinted?
Figyelt kérdés
Sziasztok forumtársak utcai verseny gép építésébe kezdenénk! Azt le szögezném nem "hülyegyerek" autórol lenne szó hanem igazi izig vérig őrült gépröl! Ha be ugrik a Need For Speed UnderGrund világa akkor már kezded kapizsgálni... a dögös rap zenék, neon csövek, vad matricák, nagy szpoilerek, pörgö felnik, villogók, "wututu" turbo, döngö kipufogó értitek! Pénz aszolút nem probléma! Tudjuk hogy ez egy nagy feladat nincsenek irreális elvárások haverom ért hozzá. Valami kisebb verseny gépre gondoltam amivel ki lövök a pirosnál aztán driftessen faroltatom a kanyarban. Fontos a dögösség vadság érzete és hogy a nök meg forduljanak utánunk! Mivel kis suly a lényeg ezért gondolkodtunk hogy valami régebbi kocsival tuningoljuk pl Suzuki Swift, Opel Corsa, Skoda 120L, Lada, Trabant, tehát ami driftelésre is penge lehet! Ezek csak pár példák voltak de lent lehet szavazni. Azért irtam ezeket mert csak max 400000 ezerért szeretnénk de ebböl már futja dögös gépekre szerintem.... Köszi a segitséget szavazzatok melyikböl legyen a kocsi2022. jan. 10. 19:26
21/29 anonim válasza:
Szerintem erre térj vissza ha elmúltál 18 :)
22/29 10 deka farhát válasza:
Az megvan, hogy a Swift elöl hajt? Az maximum a tükörjégen fog driftelni 😀
23/29 A kérdező kommentje:
Skoda 120 jo lenne szerintetek? Az olcsobol ki jönne driftelésre is megfelelö lehet nem?
2022. jan. 15. 16:37
24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kedves forumtársak, várom a további véleményeket.
2022. jan. 15. 16:37
25/29 anonim válasza:
Elég gyengén tolod, legalább lenne vicces.
26/29 anonim válasza:
400 ból nem tuningolsz autót.... felejtsd màr el...
27/29 anonim válasza:
#22 az megvan hogy a swift kezdő szlalomautónak jó? venni kell belőle egy 4wd-t, le lehet könnyedén kötni az első hajtást, és onnantól kezdve lesz egy RWD swifted lehet vele hóban pörögni. :D
Szárazon mondjuk annyira nem. :D
28/29 veterán vas válasza:
#27!
Szóval, azért érdemes venni egy összkerekest, hogy aztán lekösd belőle a fronthajtást, és legyen egy tuti driftautód?
Zseniális 5-let!
:D
29/29 anonim válasza:
#28.. nem. egy jó kezdő szlalomkocsi, vagy hóban játszani, erre jó.. a tuti driftautó 5 millánál kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!