Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utcai verseny kocsi építés!...

Utcai verseny kocsi építés! Szerinted?

Figyelt kérdés
Sziasztok forumtársak utcai verseny gép építésébe kezdenénk! Azt le szögezném nem "hülyegyerek" autórol lenne szó hanem igazi izig vérig őrült gépröl! Ha be ugrik a Need For Speed UnderGrund világa akkor már kezded kapizsgálni... a dögös rap zenék, neon csövek, vad matricák, nagy szpoilerek, pörgö felnik, villogók, "wututu" turbo, döngö kipufogó értitek! Pénz aszolút nem probléma! Tudjuk hogy ez egy nagy feladat nincsenek irreális elvárások haverom ért hozzá. Valami kisebb verseny gépre gondoltam amivel ki lövök a pirosnál aztán driftessen faroltatom a kanyarban. Fontos a dögösség vadság érzete és hogy a nök meg forduljanak utánunk! Mivel kis suly a lényeg ezért gondolkodtunk hogy valami régebbi kocsival tuningoljuk pl Suzuki Swift, Opel Corsa, Skoda 120L, Lada, Trabant, tehát ami driftelésre is penge lehet! Ezek csak pár példák voltak de lent lehet szavazni. Azért irtam ezeket mert csak max 400000 ezerért szeretnénk de ebböl már futja dögös gépekre szerintem.... Köszi a segitséget szavazzatok melyikböl legyen a kocsi

2022. jan. 10. 19:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

"amivel ki lövök a pirosnál"

Mit lőssz ki a pirosnál hülyegyerek, szemedet?

2022. jan. 10. 21:30
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Ez még a humor részlegbe is gyengusz lenne annyira erőltetett. :D
2022. jan. 10. 21:55
 13/29 veterán vas ***** válasza:
82%

Egy driftelő penge elsőkerekes ezres swift bukócsővel, ami után forognak a nők.

Aztaaaaaa!

Még jó hogy tisztázta: NEM HÜLYEGYEREK AUTÓ. :D

2022. jan. 10. 23:18
 14/29 anonim ***** válasza:
40%

Konkrétan leírtál egy fullos HÜLYEGYEREK autót :D

Szerintem maradj maximum a biciklinél, azzal nem ölsz meg senkit, esetleg csak magadat.

2022. jan. 11. 06:54
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
Egy igazi Toretto-val állunk szembe kérem szépen :)
2022. jan. 11. 07:45
 16/29 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg gágyit kell nekik építeni... Idősebbek emlékezhetnek rá: faláda, alul csapágyakból eszkábált kerekekkel... :_D
2022. jan. 11. 09:22
 17/29 anonim ***** válasza:
54%
Telepítsd újra az NFS underground-ot, mert ez így ahogy van röhej
2022. jan. 11. 11:34
 18/29 anonim ***** válasza:
54%

Ez a haver, aki ért hozzá, ugyan olyan haver, mint az ”Apukàm barátja rendör”? Szerintem csak Jóska haverod van és hamar felkerülsz a gányolt szaroddal.

Ha a Vàcin driftelsz egyet, hamar a seggedben lesz egy rendör. Ha menekülsz, akkor tuti balesetezel és egy ilyen fostalicska gyürödik rendesen.

És nem, nem rázod le a zsebcirkálóddal a B Meric redörautokat, ha megállitanak, akkor találnak valami szabálytalanságot. Márpedig keresni fognak, mert nem leszel szimpi nekik. Vagyis forgalmi be, birság a drift miatt ki, aztán csoszoghatsz a Leheltéri metróállomásra, de ne felejts el abból a 400 ezer forintból 350-ért vonaljegyet venni.

Tudod mit néznének meg a csajok? Egy G20-as M3-as BMW-t, ami szépen van tunningolva.

2022. jan. 11. 11:59
 19/29 anonim ***** válasza:
54%
#18: ès mèg a karbantartàst nem is mondtàtok, mert a csajok megnèzik a gyűrött kasznit is. ès 400 ból a tuning lutri lesz...
2022. jan. 11. 12:43
 20/29 veterán vas ***** válasza:
49%

200-ért veszel egy swiftet, 100-ból elintézed a fizetnivalókat (eredetvizsga, átírás, biztosítás,stb.) egy másik 100-ból meg valahogy áttaszigálod a műszakin.

És akkor 400 után ott állsz végre........ na nem egy "dögös verdával", hanem egy lepukkant hulladékkal, amire még az eddigi összegnek a többszörösét rá lehetne költeni.

Csakhogy ekkorra már tankolásra sem maradt egy filléred sem, ráadásul még a jogosítványt is meg kellene valahogy szerezni. :D

2022. jan. 11. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!